UJAK PRINCA ČARLSA BIO JE GEJ KOJI JE OBOŽAVAO MLADE MOMKE U UNIFORMAMA: Tajni spisi FBI otkrivaju sve

Tajni dosije FBI je otkrio neke prilično prljave detalje iz života lorda Mauntbaten

Celebrities
Autor:
UJAK PRINCA ČARLSA BIO JE GEJ KOJI JE OBOŽAVAO MLADE MOMKE U UNIFORMAMA: Tajni spisi FBI otkrivaju sve
Kako je živeo najperverzniji član kraljevske porodice?, Foto: Royston Leonard / mediadrumworld / Media Drum World / Profimedia

Ujak princa Čarlsa, lord Mauntbaten bio je "homoseksualac koji je obožavao mlade momke," kaže tajni dosije FBI.

U ovom dosijeu bivši generalni guverner Indije i njegova supruga Edvina bili su okarakterisani kao osobe "izuzetno niskog morala" koje su redovno imale vanbračne veze.

Jedan izvor je rekao da ga je Mauntbatenova sklonost mladićima učinila "nesposobnim za rukovođenje bilo kakvim vojnim operacijama".

ujak princa čarlsa, Lord Mauntbaten
foto: akg-images / akg-images / Profimedia

Dokumente FBI stare 75 godina dobio je britanski istoričar Endru Louni, koji je napisao biografiju para.

U knjizi "The Mountbattens: their Lives & Loves", Mauntbatenov bivši vozač Ron Perks otkriva da je jedna od omiljenih destinacija njegovog šefa bila "otmeni gej bordel koji koriste viši mornarički oficiri" pod nazivom Crvena kuća u blizini Rabata.

Lord Mauntbaten
foto: Universal History Archive/Universal Images Group / Universal images group / Profimedia

FBI je intervjuisao baronicu Dekis, a ovaj deo glasi: "Ona navodi da se u ovim krugovima lord Luis Mauntbaten i njegova supruga smatraju osobama izuzetno niskog morala. Ona je izjavila da je lord Luis Mauntbaten bio poznat kao homoseksualac ​​sa perverzijom prema mladim dečacima.

Po mišljenju baronice Dekis, on je zbog ovog stanja nesposoban čovek za rukovođenje bilo kakvim vojnim operacijama. Dalje je izjavila da se njegova supruga lejdi Mauntbaten smatra jednako nestalnom."

Glasine o Mauntbatenovoj seksualnosti dugo su se kovitlale nakon njegove smrti pre 40 godina i kusur godina, a novodno je lord obožavao mlade momke u uniformama, dok je njegova supruga sve znala i lordu služila kao maska, piše Dejli mejl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs