SAZNAJTE VIŠE

POSLEDNJA MU SE OSVETILA ZA SVE: Šon Pen je zlostavljao sve svoje žene, a jednoj je i danas NAJVEĆA LJUBAV

Šon Pen, osim po ulogama, poznat je i po burnom, ljubavnom životu, a zapravo je veliki nasilnik.

Vip priča
09:20h Autor:
POSLEDNJA MU SE OSVETILA ZA SVE: Šon Pen je zlostavljao sve svoje žene, a jednoj je i danas NAJVEĆA LJUBAV
Sve žene Šona Pena, Foto: Profimedia

Holivudski glumac Šon Pen nedavno je proslavio 62. rođendan, a osim brojnim ulogama, 'proslavio' se i burnim, ljubavnim životom.

Ljubio je brojne lepotice, među kojima i glumice Suzan Sarandon i Elizabet Mekovern na početku karijere, a pamti se i njegova ljubav i brak s Madonom, kraljicom popa.

Naime, Madoni je Pen do danas ostao najveća ljubav, a pričalo se kako ju je zbog problema s kontrolom besa i ljubomore tukao, maltretirao i vezao da sedi kod kuće. Jednom je to učinio na punih devet sati, a ona se sve vreme tresla te je to navodno ostavilo velike posledice na njenu psihu. On je za to vreme otišao po piće.

Nasilnik Pen tako je zaradio i prijavu za porodično nasilje, a uprkod svemu tome, Madona mu je četiri godine sve opraštala.

Dve godine prije tog incidenta, 1987. godine, Madona je završila u bolnici nakon što ju je udario bejzbolskom palicom po glavi. Ona je tada odbila da podigne tužbu protiv supruga koji se tada suočavao i sa 60 dana zatvora zbog napada na filmskog asistenta.

Na kraju se ipak od njega razvela, ali prema sopstvenom priznanju smatra kako je on bio čovek njenog života – ma koliko agresivan bio.

Posle Madone, Šon Pen se zaljubio i venčao sa jednom od najlepših žena u Holivudu - Robin Rajt. U tom braku su dobili dvoje dece, ali problemi sa njegovim agresivnim epizodama su se nastavili i u novoj priči.

Čak i nakon pauze od godinu dana, Robin je Penu dala drugu šansu pa su se pomirili i ponovo krenuli da žive zajedno.

Uspeli su da spase svoj odnos te su ostali zajedno sve do 2007. godine, kada su se i zvanično razveli. Na kraju im je razvod bio finaliziran 2010., a povlačili su se po sudnicama čak 3 godine i to zbog borbe oko starateljstva nad decom i ponovnih optužbi za Penove agresivne ispade i alkoholizam.

Nakon ljubavnog brodoloma sa Šarliz Teron, Pen je pao u zagrljaj 31 godinu mlađe australijske glumice Lejle Džordž. Venčali su se 2020., a glumac je navodno bio sasvim opčinjen svojom mlađanom lepoticom. Ipak, Lejla ga je ostavila i tražila razvod, a on je i dalje očajan . Razvod im je finaliziran u aprilu ove godine, a glumac je javno po medijima plakao i preklinjao bivšu da mu se vrati.

Inače, njegova sada već bivša supruga samo je nekoliko meseci mlađa od njegove ćerke Dilan. Kako je Šon sam rekao, za kraj njihove veze krivi sebe, a supruzi je javno poručio da je i dalje voli.

'Postoji jedna žena, Lejla Džordž, u koju sam jako zaljubljen i viđam je samo s vremena na vreme', rekao je glumac.

'Ja sam zaj**ao brak. Nisam obraćao pažnju na nju, ignorisao sam je', dodao je. Istakao je kako Lejlu nikada nije prevario ali da se doveo na mesto gde mu je sve važnije osim porodici. Osvrnuo se i na period kada je bio depresivan i pijan dan i noć.

Šon Pen, Šon Pen i Lejla Džordž
foto: Profimedia

'Ovo će vas šokirati: pokazalo se da lepe, talentovane, maštovite žene koje su se udale za nekog mnogo starijeg od njih, ne vole kad se probude iz mirnog sna i zateknu tog istog muža na kauču, pijanog, kako gleda gluposti na televiziji, a onda je, u 10 ujutro, odlučio da je pravo vreme za duplu votku', rekao je Pen, dodajući da je nekoliko sati kasnije često bio potpuno bez svesti od alkohola.

Ipak, iako je shvatio svoje propuste, i dalje se nije odrekao tableta i alkohola, pogotovo omiljene mu votke. Par je pre sklapanja braka potpisao strogi predbračni ugovor, koji je zaštitio Penove milione pa barem nije ostao praznog novčanika, čak i ako mu je srce već slomljeno.

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs