opravdano ili ne?

POSLE KOKAINSKE ŽURKE, NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Finska premijerka snimljena kako se miluje s muškarcem koji nije njen MUŽ

Snimci finske premijerke Sane Marin iz provoda pokrenula su brojna važna pitanja o ženama sa javne scene!

Vip priča
09:36h Autor:
POSLE KOKAINSKE ŽURKE, NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Finska premijerka snimljena kako se miluje s muškarcem koji nije njen MUŽ
Foto: Profimedia

Finska premijerka Sani Marin (36) je na meti kritika otkako je u četvrtak objavljen snimak na kojem se vidi kako se zabavlja sa tamošnjim influenserima i umetnicima u privatnom stanu, a potom i u baru.

Ispostavlja se da se od žena na važnim pozicijama ne očekuje takvo ponašanje i zbog toga se ova premijerka već danima nalazi na stubu srama, a da li je to opravdano?

Međutim, izgleda da se Marin ne osvrće mnogo na zlurade komentare. Naime, pojavili su se sada novi snimci na kojim se vidi kako ona pleše sa finskim pevačem Olavijem Usivirtom u jednom klubu u Helsinkiju.

Kako se šuška, muzičar se u jednom momentu nakratko naginje napred kao da želi Sani da nešto šapni ili je, pak, prema procenama njenih kritičara, hteo da je poljubi u vrat.

Na konferenciji održanoj u petak finska premijerka je rekla da se ne seća da ju je muškarac sa kojim je plesala poljubio u vrat. Istakla je da je detaljno pogledala snimak, naglasivši da smatra da joj je pevač samo nešto šapnuo.

- Da, istina je, udata sam žena, ali mislim da su to stvari koje se tiču moga privatnog života i ne želim da ih detaljnije komentarišem. Usput, mislim da se u tom videu ne događa ništa neprimereno - rekla je Marin.

Sani Marin
foto: Profimedia

Ovim povodom se oglasio i Olavij Usivirt na svom nalogu na Instagramu.

- Mnogo je nagađanja javnosti o prirodi odnosa između mene i premijerke Sane Marin. Mogu samo da kažem ono što je istina: mi smo prijatelji i među nama se nije dogodilo ništa neprimereno - bio je jasan muzičar.

Sani Marin
foto: Profimedia

Nakon objave prvog snimka Marin je napomenula da se podvrgla testu na droge, nakon što su određeni finski novinari pisali kako su čuli komentare o tome da su se na zabavama, koje je posećivala političarka, delili narkotici.

I na kraju, postavlja se vrlo važno pitanje - da li bi bila drugačija situacija da se ne radi o ženi, nego o muškarcu?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs