"IMAO SAM 32, ONA 18, KAD SAM MISLIO DA SAM JE UKROTIO OTIŠLA DRUGOM": Zaveo je OŽENJENI pevač, on joj brutalno PRESUDIO

Ljubavni život Ksenije Pajčin, jedne od najlepših devojaka koja se ikada pojavila na našoj javnoj sceni, je poput romana. Govorili su da je prelepa, a nesrećna.

Celebrities
11:29h Autor:
"IMAO SAM 32, ONA 18, KAD SAM MISLIO DA SAM JE UKROTIO OTIŠLA DRUGOM": Zaveo je OŽENJENI pevač, on joj brutalno PRESUDIO
Ljubavni život Ksenije Pajčin, Foto: Printscreen Instagram / xenia.pajcin

Ksenija Pajčin je bila dama posebne lepote i neopisive energije, koja bi sve zasenila svojom harizmom, gde god bi se pojavila. Čim je kročila na našu muzičku scenu, postala je senzacija. Talenat za ples niko nije mogao da joj oprosi, a upravo njena atraktivna pojava joj je otovorila vrata muzičkog sveta. Njene pesme su uvek imale zanimljive i dvosmislene tekstove, i svaka je bila praćena zanimljivim spotom. Sa druge strane, oni koji su je dobro poznavali ističu da je bila veliki emotivac, što se moglo osetiti i u njenim baladama.

Rođena je u Beogradu 1977. godine, a poreklom je iz bosanskog sela Gubin na Livanjskom polju. Svoju jedinicu Ljubica Kostić rodila je sa devetnaest godina, a otac Miloš Pajčin, nekoliko godina je stariji od majke fatalne lepotice.

Ksenija je odrasla na Banovom Brdu, gde je i završila osnovnu školu Filip Kljajić Fića. A potom je pohađala Petu ekonomsku školu u Rakovici. Kada je imala četrnaest godina, njeni roditelji odlučili su da se razvedu zbog nesuglasica nataloženih tokom sedamnaest godina zajedničkog života, što je pevačici prema kasnijim sopstvenim medijskim svedočenjima, veoma teško podnela.

Mučan sudski proces koji je trajao godinama, ostavio je dubok trag u Ksenijinom životu i iz korena uzdrmao njeno naizgled bezbrižno detinjstvo. Sa majkom se preselila na Voždovac, u dom u kojem će deceniju i po kasnije stradati od ruke svog ubice. Kada je njen otac Miloš, inače ugledni avokat, kasnije sa drugom suprugom Suzanom dobio ćerku Miu, sa polusestrom postala je veoma bliska.

Rame uz rame sa Draganom
foto: Promo

Poseban odnos sa Draganom Mirković

Nakon igranja u brojnim klubovima i na takmičenjima plesa, ozbiljniju karijeru igračice započela je kao deo plesne grupe folk pevačice Dragane Mirković, koju imamo prilike da pratimo u spektakularnom plesnom šou "Rame uz rame" i sastava Beat Street.

Na brojnim turnejama upoznala se sa svetom šou-biznisa, u čemu je imala maksimalnu Draganinu podršku. Ova folk pevačica odvraćala ju je od poroka i učila scenskim manirima, na čemu joj je Ksenija javno zahvalila neposredno pred svoju smrt.

Kao plesačica postala je poznata u Grčkoj, gde je nastupala u brojnim noćnim klubovima. Pajčin je kasnije nastavila solo muzičku karijeru, iako njen vokal nije bio impresivan, njena pojava kada se upala svetla reflektora je bila neverovatana. Imala je plesni studio u Beogradu i radila kao model.

Upravo ju je uloga igračice i pratećeg vokala u Draganinom spotu za pesmu "Opojni su zumbuli"1994. godine vinula na staze slave, pa su za nju postale zainteresovane brone dens grupe.

Njen talenat je uočio i frontmen grupe Duck, Damir Radoičić Dača, sa kojim je snimila hit "Dačo, volim te".

U seriji intervjua koje je dala medijima, priznaje da je veoma emotivna i ranjiva, kao i da se lako rasplače uz pesme Dragane Mirković.

Prva velika ljubav

Ksenija Pajčin je još tokom srednjoškolskih dana počela je da se bavi plesom, a zahvljajući velikom talentu i atrakitvnom izgledu, pažnja svih momaka bila je usmerena na nju.

Zvezdan Slavnić
foto: Kurir / Dado Đilas

Govorila je da je Zvezdan Slavinićm, sin košarkaške legende Moke Slavnića, njena prva ljubav i najteži raskid u životu, a da je u vezama najčešće imala probleme zbog toga što nije romantična.

"Sećam se svoje prve ljubavi, bio je to Zvezdan, ali i najteži raskid u mom životu bio je sa Zvezdanom. U ljubavi sam strastvena, nisam posesivna niti romantična, a ni ljubomorna! Nisam manipulator, osim ako mi to neko ne dozvoli, ali ne volim mnogo da pričam. Ako me voli, sve će shvatiti. Kada raskidam, kažem dečku da je majmunčina i da me ostavi na miru jer ne mogu da ga podnesem. Šalu na stranu, ja sam dugo u ovom poslu i uvek je bilo momaka koji se bore za nešto, a ni sami ne znaju za šta... Muškarcima je uvek smetalo to što sam samo svoja. To najviše smeta u bilo kojem odnosu, zato treba imati prave ljude uz sebe. Generalno, mnogo patim i veoma sam emotivna", govorila je Ksenija koja je imala i burnu medijsku karijeru.

Spajali su je sa brojnim moćnicima

Poznati plejboj koji je lomio mnoga ženska srca devedesetih godina Nebojša Tubić Žabac svojevremeno je progovorio o vezi sa pokojnom Ksenijom Pajčin.

„Doris Dragović je došla kod mene i žalila se da ima nekih ljubavnih problema, pa smo seli da popijemo. Ja sam tad bio popio malo više, a ona mene pita jel može da mi sedne u krilo. Rekla mi je da joj je taj njen šutnuo u du*e i vukao za kosu. I tako, malo – pomalo smo se zbližili, bili smo zajedno godinu i po dana. Bila je simpa, opuštena. Za razliku od Ksenije Pajčin, ona je bila divlja, neukrotiva, lepa ko lutka, ali ne možeš sa njom nikako. Jedan dan super, drugi dan poludi skroz, kao divlji konj, misliš da si je ukrotio, a ona ode sa drugim. Bila je klinka kad smo bili zajedno, 32 godine sam imao tad, a ona 18“, rekao je on za Kurir jednom prilikom.

Ksenija Pajčin
foto: Milos Rafailovic/ATA

Njena veza sa fudbalskim reprezentaivcem Ivicom Dragutinovićem, koji godinama klupsku karijeru gradi u Španiji, počela je krajem 2005. godine, ali ovaj sportista nikada nije želeo da prizna vezu sa pevačicom zbog svoje nevenčane supruge Selin, s kojom ima dvoje dece. Kseniju je pogodilo njegovo ophođenje i to što je skrivao da su u romansi.

Ubrzo su mediji počeli da spekulišu o njenoj romansi sa folk pevačem Acom Lukasom, a u intervjuu za "Story" Ksenija je 2006. objasnila da su njih dvoje bliski, kao i to da ga ona štiti od zlih ljudi.

Međutim, Lukas je nedavno izdao autobiografsku knjigu "Ovo sam ja" u kojoj je otkrio detalje njihove tajne veze.

Aca Lukas
foto: Kurir / Marina Lopičić

"Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala 'Kako je ova uspela, a ja ništa'", napisao je Lukas.

Pevač piše i da su mediji imali pogrešnu sliku o njoj.

"U novinama je svašta pisalo o Kseniji, između ostalog da je težak narkoman. Bila je lepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala".

Aca Lukas je otkrio i da je molio Kseniju da krije vezu, jer je tada još bio u braku sa drugom suprugom Natašom.

"Od Ksenije sam tražio samo jedno - da ne priča novinarima o našoj vezi i to je poštovala. A san svakog muškarca je bio da ga vide sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno, nego na naslovnim stranama", pisao je pevač.

Ksenija Pajčin
foto: Wikipedia

Aca je otkrio i kako je žena otkrila aferu s Ksenijom.

"Pevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vreme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam šta ću sve da joj radim i šta će ona meni. 'Aco, gotova pauza' čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo 'nisam valjda...'. Završio sam turu pesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila - u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi", napisao je Lukas.

Tragična smrt

Upoznala je fudbalera Predraga Perišića s kojim je imala lepu romansu, a onda je tokom leta 2008. godine burnu vezu sa romansu sa manekenom Filipom Kapisodom.

Njihova veza isprva je trajala do proleća 2009, a raskinuli su neposredno pred njegov ulazak u kuću Velikog brata. Za vreme tog prekida, Ksenija je dala iskreni intervju u kojem je priznala da je pre deset godina imala romansu sa oženjenim muškarcem.

Ksenija Pajčin, Filip Kapisoda
foto: Kurir / Dragana Udovičić, Dado Đilas

"Reč je o emotivnom odnosu koji sam imala 2000. godine sa jednim Crnogorcem približno mojih godina. Nisam znala da je oženjen i čim sam to saznala, osetila sam se izuzetno loše. Ja sam bila ta koja je patila jer nikome ne želim da rasturam brak. Iz tog odnosa izašla sam povređena čim je postalo jasno da on ima suprugu", objasnila je Pajčinova.

I istakla da je, iako mlađi deset godina, Filip Kapisoda jedini muškarac koji ju je voleo najiskrenije.

"Filip mi je veoma drag i uvek ću ga na neki način voleti jer smo nas dvoje srodne duše. On je jedan od malobrojnih muškaraca koji me je razumeo i voleo svim srcem", govorila je Ksenija o svom dželatu, ne sluteći da će pomirenje s njim, koje se dogodilo krajem 2009, biti kobno.

Ksenija i Filip početkom 2010. doživeli su saobraćajnu nesreću u selu Lisović, na putu do njene vikendice, što su mnogi protumačili kao Filipov pokušaj da ih još tada oboje usmrti. Ipak, svoju paklenu nameru sproveo je u delo dva meseca kasnije, kada joj je 16. marta oduzeo život i nakon svog samoubistva odredio joj da zauvek počiva na beogradskom Novom groblju.

1 / 7 Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Na dan sahrane, u trenutku dok je beli kovčeg spuštan u zemlju, sa Ksenijinog groba uz zvuke Bolera poletela je bela golubica, a taj prizor šokirao je prisutne na pogrebu.

Privatni detektiv Bratislav Zdravković progovorio je o stravičnom zločinu iz strasti i otkrio šokantne detalje koji lede krv u žilama.

- Zna se da su te večeri dosta popili, ima izveštaj. Bilo je tu još svačega, ali to nije povod za zločin. Povod je bila ljubomora, koja je bila obostrana. Bili su veoma zaljubljeni jedni u drugo... Zaljubljena žena je zbog voljenog muškarca spremna da uradi sve. Ona je bila devojka koju su jurili mnogi, jaki, poslovni ljudi. NIje bila laka, nije mogao svako da je ima. Bila je na ceni - rekao je između ostalog Zdravković u ''Novom jutru''.

Poslednji sati

Neposredno pre ubistva, Ksenija je gostovala i emisiji "Ništa za sakriti", a potom je objavila i sliku na društvenim mrežama, kojeg je izabrala za pobednika. Napravila je selfi na putu od studija do restorana, gde su večerali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs