potresno!

DRAGANU MIRKOVIĆ 12 GODINA KOPKA OVO: Ksenija Pajčin je poručila da ima nešto važno da mi kaže i onda je ubijena!

I danas kolege Ksenije Pajčin ističu kako je bila puna život, a na posebne momente sa njom osvrnuli su se Anabela, Dragana Mirković i Dragan Stojičević Karamela.

Vip priča
Autor:
DRAGANU MIRKOVIĆ 12 GODINA KOPKA OVO: Ksenija Pajčin je poručila da ima nešto važno da mi kaže i onda je ubijena!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Prošlo je već 12 godina od smrti pevačice Ksenije Pajčin, koja je plenila svojom lepotom, harizmom i osmehom.

Karijeru je započela kao plesačica u diskotekama, a potom se pojavila 1994. godine u spotu za pesmu "Opojni su zumbuli" Dragane Mirković. U isto vreme radila je kao kao asistent muzičkom mogulu Minimaksu.

Ksenija je skrenula pažnju na sebe na muzičkoj sceni kada je postala deo pop sastava "Duck", a prvi njen veliki hit bio je "Dačo, volim te". Kasnije je nastavlia solo karijeru, a impresionirala je i svojim plesačkim sbosobnostima, pa je držala i plesni klub u Beogradu. Kako je krasila nesvakidašnja lepota, često je radila i kao model. Neki od njenih najvećih hitova su: "Pica", "Hajde, sestro", Farsa".

Imala je samo 32 godine kada ju je usmrtio emotivni partner Filip Kapisoda u njenom stanu na Voždovcu, koji je i sebi oduzeo život.

Anabela je nedavno otrkila kako je Ksenija spasla

Imale su zajedničku letnju truneju na moru i bile su smeštene u istoj kući. Tu su provele dva meseca, ali jedne večeri se Anabela i sad seća - kada je pokušao da je opljačka nepoznati muškarac. Istakla je da je Pajčinova bosa trčala da joj pomogne.

- Ksenija je bila uz mene u jednom momentu kada sam bila opljačkana, dva meseca smo živele zajedno. Jedno neradno veče kada sam ostala sama, spavala sam i osetila sam prisustvo nekoga. Kada sam otvorila vrata videla sam ogromnu mušku figuru koja pretura po mojoj torbi. Ja sam u tom trenutku počela da vrištim, uhvatila sam Lunu i izletela sam napolje. Ksenija je to čula, a bila je na drugoj strani kuće, bosa je krenula da trči prema nama da nas spasi - prisetila se Anabela za Srbija Showbizz.

Anabela je to prilikom istakla da ne zna da li postoji neko ko može da ostane imun i posle toliko godina na pomen njenog imena.

Draganu Mirković i danas se pita šta je Ksenija želela da joj kaže

Dragani je Ksenija ostala u najlepšem sećanju, a i pokojna pevačica je imala najbolje mišljenje o njoj. Sarađivale su na Draganinoj pesmi "Opojni su zumbuli", a od tada njihovo prijateljstvo bilo je sve veće.

- Ksenija je bila neverovatno lepa, energična i uvek svoja i pomalo nemirna. Gde god se pojavila, bilo je nemoguće da ostane neprimećena. Imala sam ponekad utisak da joj je to veoma smetalo. Kada smo se poslednji put čule, rekla mi je da je srećna, jer je pronašla mir u sebi. Kad je gostovala kod mene na televiziji, rekla je voditelju da mi prenese da ima nešto veoma važno da mi kaže. Nikad nisam saznala šta - rekla je Dragana.

Ksenija je bila i deo plesne grupe koja je pevačicu pratila na turnejama, kako su mnogo vremena provodile zajedno, odlično su se upoznale. Međutim, Draganu i dalje "kopka" šta je Ksenija imala tako bitno da joj kaže pre smrti.

- Moraću da pokušam da dođem do njenog najboljeg druga, koji je tog dana bio sa njom na televiziji, i da saznam. Strašno me to kopka, interesuje jer nije delovalo kao da je u pitanju nešto što nije bitno - naglasila je Mirkovićeva.

Goran Stojčević Karamela Pajčinovu je smatrao sestrom

Karamela i Ksenija su imali poseban odnos, njihova druženja su bila fenomenalna, brojne noći su provodili zajedno. Kada je preminula, istakao je da nije izgubio prijatelja, već sestru i da se od tog momenta mnogo toga promenilo.

- Sećam se poslednjeg razgovora sa Ksenijom. Rekla mi je da je bila emotivno prazna, neispunjena Ali, nikada mi nije rekla da želi da ostavi Filipa. Mnogo mi nedostaje, ona je bila pravi prijatelj - sa setom u glasu govorio je ovaj poznati imitator.

Karamelina objava posvećena Kseniji:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs