ZBOG POZNATE GLUMICE OSTAVIO VERENICU, SAD JE NA VAŽNOJ POZICIJI: ON je san svake žene, a brat mu ubio ČUVENU PEVAČICU

Na šarm Filipa Kapisode pale su brojne poznate dame! Danas je na važnoj funkciji, a medije vešto izbegava otkako mu je velika tragedija promenila život.

Celebrities
21:41h Autor:
ZBOG POZNATE GLUMICE OSTAVIO VERENICU, SAD JE NA VAŽNOJ POZICIJI: ON je san svake žene, a brat mu ubio ČUVENU PEVAČICU
Gde je i šta radi sada Petar Kapisoda?, Foto: preentscreen/Youtube

Petar Kapisoda (46) izgradio je sjajnu karijeru kao rukometaš, a sada svoje znanje prenosi na mlađe. Mnogi pamte njegove izvanredne rezultate, a ističe da bez sporta ne može da zamisli život. Uprkos brojnim postignućima, sudbina mu se preko noći promenila nakon velike porodične tragedije koju je prouzrokovao njegov brat Filip Kapisoda.

Petar je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio bronzane medalje na Svetskim prvenstvima 1999. u Egiptu i 2001. u Francuskoj, a svojevremeno su ga povezivali i sa mnogim poznatim damama poput glumice Marije Karan, misice Tijane Stajšić ili voditeljke Dejane Rosuljaš. Šuškalo se da je na njegov šarm pala i čuvena Modelsica Ivana Stamenković Sindi, kao i Olja Crnogorac.

Po mišljenju brojnih pripadnica lepšeg pola i dalje je neodoljiv - kako zbog tela na kojem je svaki mišić isklesan, tako i zbog harizme kojojm nenametljivo osvaja. Kod nekadašnjeg vodećeg beogradskog zavodnika ništa se nije pormenilo, osim frizure - danas je bez kose. Ali, i dalje je u odličnoj formi, a gde god se pojavio, izuzeno otmeno je stilizovan.

Tragedija koja mu menja život iz korena

Sa druge strane, Petra nije mogao ni da sluti kakva ga sudbina čeka. Naime, njegov brat od strica Filip Kapisoda usmrtio je svoju tadašnju devojku - čuvenu pevačicu Kseniju Pajčin, a potom i sebi oduzeo život. Od tog momenta bivšu rukometaš se povukao iz javnog života.

Ksenija Pajčin, Filip Kapisoda
foto: Kurir / Dragana Udovičić, Dado Đilas

Trenutno obavlja veoma odgovornu funkciju predsednika Rukometnog saveza Crne Gore, te se sva njegova pojavljivanja u medijima odnose isključivo na promociju tog sporta.

Fatalna ljubav sa Marijom Karan

Marija i Petar uplovili su u romansu 2011. godine, a upoznali su se preko zajednučkih prijatelja. Varnice su odmah planule između njih, te se očekivalo da će to biti ljubav na duge staze, međutim, trajala je svega 4 meseca.

1 / 5 Foto: ATAImages

Kapisoda je tada, navodno, zbog glumice ostavio verenicu, bosansku voditeljku Dejanu Rosuljaš, sa kojom se zabavljao skoro dve godine. A Marija je zbog Petra na čekanje stavila svoju vezu s jednim misterioznim holivudskim producentom za kojeg je tvrdila da nije javna ličnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs