SAZNAJTE VIŠE

TALENTOVANA GLUMICA KOJU JE I VOG PRIMETIO: Ko je glumica koju je Bane Trifunović odlučio da oženi?

Branislav Trifunović napokon izgovara sudbonosno "DA".

Ljubav
Autor:
TALENTOVANA GLUMICA KOJU JE I VOG PRIMETIO: Ko je glumica koju je Bane Trifunović odlučio da oženi?
Branislav Trifunović, Foto: M.M./ATA

Naš popularni domaći glumac Bane Trifunović već tri godine je u vezi sa hrvatskom glumicom Tihanom Lazović koju je odlučo da odvede pred oltar.

Kako je poznati par otkrio, Bane i Tihana uskoro planiraju da se venčaju, a glumica koja je privukla pažnju medija rođena je u Zadru 1990. godine. Naša publika imala je priliku da je gleda u seriji domaćoj "Tajkun", ali i u popularnoj seriji "Novine" koja se emituje na streaming platformi Netflix, a glumila je i u velikom broju pozorišnih predstava.

Tihana je završila Akademiju drmaskih umetnosti u Zagrebu, a trenutno je veoma popualrna i angažovana. Glumica živi na relaciji Zagreb-Beograd, a jednom prilikom Bane je otkrio da se ljubav između njega i Tihane desila sasvim spontano.

"Ni danas nemam odgovor na pitanje šta mi se desilo te noći. Ne znam šta me je nateralo da dođem u taj kafić, ko me je oteo i odveo tamo, pošto sam pre toga bio na koncertu mog prijatelja Marčela u ‘Božidarcu’ i trebalo je da sa njim idem dalje.

Ali otišao sam, i to sam, što inače nikada ne radim. I ostao. Valjda je postojao dobar razlog zbog čega se sve dogodilo baš tako", rekao je Trifunović jednom prilikom.

Lepa glumica privukla je pažnju svetskih medija na 78. vilmskom festivalu u Veneciji gde je promovisala film "Paunov raj".

Tada se njena odevna kombinacija potpuno razlikovala u moru glamuroznih toaleta - blistala u ženstvenom odelu koje najpre stavljao akcenat na ružičasti efektni sako sa golim leđima, koje niko nije očekivao.

Njen savršen autfit naišao je na pohvale i od modnih stručnjaka, te se našla na listi nabolje odevenih dama na crvenom tepihu filmskog festivala, po oceni italijanskog "Vogue".

Pogledajte u našoj galeriji još fotografija ove talentovane glumice:

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs