rođendan

KAKO JELENA KARLEUŠA ŽIVI POSLE RAZVODA: Danas slavi 44. rođendan i poručuje - "Nemam više godine za gubljenje"

Pevačica Jelena Karleuša slavi 44. rođendan, nakon razvoda pokazala je da ništa ne može da je slomi.

Vip priča
15:08h Autor:
KAKO JELENA KARLEUŠA ŽIVI POSLE RAZVODA: Danas slavi 44. rođendan i poručuje - "Nemam više godine za gubljenje"
jelena karleuša slavi 44 rođendan, Foto: Instagram Printscreen / Karleusastar

Čuvena diva Jelena Karleuša danas slavi svoj 44. rođendan. Navikli smo da pevačica svake godine organizuje zabavu povodom rođendana, te ništa manje ne očekujemo ni ovog puta.

Karleuša je rođena u znaku Lava, pa ne čudi što svaki put organizuje proslavu sa velikim stilom, baš onako kako jednom Lavu dolikuje. Zanimljivo je da je kraljica pop muzike, Madona rođena samo jedan dan ranije, pa se čini da je avgust iznedrio velike zvezde.

Nedavno je javnost brujala o njenom razvodu sa fudbalerom Duškom Tošićem, pokušavajući da saznaju razlog njihovog razlaza.

Na pitanje o celoj situaciji i saopštenju o razvodu, koje je dala, pevačica je za Story rekla:

"Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lepim, pomenuću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama.", bila je jasna Jelena.

Nakon priča o razvodu, pevačica je pokazala da je glasine ne dotiču. Nastavila je da nastupa i da redovno oduševljava publiku svojim specifičnim performansom. Na svom Instagram profilu redovno deli fotografije sa nastupa u neodoljivim modnim kombinacijama.

Pevačica takođe uživa sa svojim mezimicama, Nikom i Atinom, te se trudi da one ne osete pritisak javnosti sa kojim se njihova majka svakodnevno suočava. Trude se da iskoriste rasput i leto na najbolji mogući način, koristeći svaku priliku da vreme provedu zajedno.

"Uskoro pune 13 i 14 godina i period je nikada teži i za njih i za mene. Borim se kako znam i umem sa dve devojčice u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak slave majke. Teža i stresnija je situacija u kući, slava je manji problem. Borim se kao lav da ih zaštitim i ojačam.", rekla je pevačica za Story.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / karleusastar

Takođe je poznata po svojim oštrim stavovima i po borbi za manjinska prava, kao i pravima životinja, čiji je veliki ljubitelj. Shodno tome, maksimalno koristi društvene mreže da propagira svoje stavove i širi svest o važnim društvenim pitanjima.

U poslednje vreme često je viđamo u društvu pevačice, Milice Pavlović kojoj je pre par dana takođe bio rođendan.

Karleuša je na svoj Instagram profil podelila zanimljive storije. Naime, ona je sa ćerkama otputovala u Dubai, te će verovatno tamo i proslaviti svoj 44. rođendan, dok detalji oko same proslave nisu poznati.

Pevačica polako ali sigurno gazi 5. deceniju, a kako godine prolaze izgleda sve bolje i atraktivnije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs