MILIONE ULOŽILI

TOP 5 NAJLEPŠIH BAZENA POZNATIH U SRBIJI: Jedna pevačica celu kuću reorganizovala, samo da ima NAJLUKSUZNIJI NA ESTRADI

Čiji vam se najviše sviđa?

Vip priča
06:26h Autor:
TOP 5 NAJLEPŠIH BAZENA POZNATIH U SRBIJI: Jedna pevačica celu kuću reorganizovala, samo da ima NAJLUKSUZNIJI NA ESTRADI
Foto: Printscreen Instagram / Bekvalceva

Najveće naše zvezde su ogromne količine novca uložile u svoje domove, ali nisu štedele ni kada je izgradnja bazena u pitanju - naprotiv! Neke su, čak, čitav spa centar izgradile u kući. O svakom detalju su mislie, kako bi sebi tokom vrelih letnjih dana napravile potpuni ugođaj uz maksimalnu intimu.

Pogledajte u nastavku ko na estradi ima ubedljivo najlepši bazen!

Lepa Brena
foto: Prinscreen Youtube / Blic

LEPA BRENA

Kuća jedne od najvećih balkanskih diva na Bežanijskoj kosi vredi oko 2 miliona evra! A dvorište, u kojem ima predivno zelenilo, krasi i bazen neobičnog oblika, u kojem se Lepa Brena često opušta. Dok su okolo bazena poređane i brojne ležaljke. A u domu preovlađuju zlatni tonovi.

NATAŠA BEKVALAC

Nataša Bekvalac je u Novom Sadu napravila prelepu vilu, u kojoj preovlađuju beli tonovi, a prostire se na nekoliko hiljada kvadratnih metara! Često se u medijima spekuliše da je Bekvalčeva izdaje za 800 evra dnevno. U dvorištvu se, takođe, nalazi prelep bazen, kao i nekoliko ljuljaški, ležaljki, pa čak i baldahini.

JELENA KARLEUŠA

Velelepni dom ove dive kupljena je od Dragana Stojkovića Piksija, a dobila ga je na poklon od bivšeg supruga Duška Tošića. Prema procenama vredi oko dva i po miliona evra. Kuća ima dva bazena - unutrašnji i spoljašnji, čak pet kupatila, dve garaže i ušuškana je među zelenilom. A pevačica česzo kači fotografije na svoj Instagram profil iz svog bajkovitog dvorišta.

CECA RAŽNATOVIĆ

Najveća folk diva je napravila je potpunu reorganizaciju u svom domu, kako bi napravila, verovali ili ne - spa centar! Radovi su trajali mesecima, a sada je to omiljeno mesto svim ukućanima. U okviru prostora za uživanje ima bazen, sauna, ali i mini teretana.

GOCA BOŽINOVSKA

Goca je poznata po tome da u kući voli da joj bude sve pod konac. Naime, vilu koju je nasledila od supruga Zorana Šijana, uglavnom sama održava. Ta porodična kuća u Surčinu ograđena je visokom crnom kapijom ispred koje se nalaze i kamere za nadzor. Goca ističe da letnje dane uglavnom provodi u svom dvorištu, uživajući u velikom bazenu sa svojom sve mnogobrojnijom porodicom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs