pogldajte

PRIREDIO JOJ JAVNU PREVARU, ONA PREKO NOĆI SVE ZABORAVILA: Sad koristi svaki momenat da je pred svima ljubi i grli

Džastin i Džesika se ne razdvajaju, odmor koriste da učvrste svoj odnos

Star look
Autor:
PRIREDIO JOJ JAVNU PREVARU, ONA PREKO NOĆI SVE ZABORAVILA: Sad koristi svaki momenat da je pred svima ljubi i grli
Foto: Profimedia

Džastin Timberlejk i njegova lepša polovina, Džesika Bil već danima uživaju na Sardiniji. Pevač i glumica odaju utisak skladnog i harmoničnog para, koji se ne razdvaja.

Paparaci su zabeležili nekoliko fotografija, na kojima se vidi kako par uživa na jahti, sa grupom prijatelja. Timberlejk i Džesika, razmenivali su nežnosti, a fotoaparat je zabeležio i njihov romantični poljubac.

Džastin Timberlejk, Džesika Bil
foto: Profimedia

Džesika je nosila jednodelni kupaći kostim, koji je apsolutni hit ove sezone, dok je Džastin nosio šorts upečatljive, zelene boje i crnu majicu. Na glavi je imao beli kačket, te se teško može zaključiti da je to on.

Ovo nije prvi put da je par uhvaćen dok razmenjuje nežnosti. Naime, nedavno su fotografisani dok su plesali na jahti, kao i na jednoj plaži dok su se ljubili.

Džastin Timberlejk, Džesika Bil
foto: Profimedia

Mnogima će za oko zapasti Džesikino izvajano telo, te se čini da Džastin ne gubi vreme, koristeći svaku situaciju da Džesiku uhvati za obline i da je poljubi.

Džastin Timberlejk, Džesika Bil
foto: Profimedia

Podsetićemo da je njihov odnos prošao kroz veliki skandal, kada su ga fotografi slikali dok je razmenjivao nežnosti, sa koleginicom, sa kojom je tada radio.

Naime, glumac je bio vidno pripit i jedva je stajao na nogama. Glumica sa kojom je navodno prevario svoju suprugu, jeste Ališa Vejnvrajt. Ališa i Timberlejk su uhvaćeni u jenom baru, nakon snimanja, dok su ima društvo pravili članovi filmske ekipe.

Njih dvoje odlučili su da se osame, te su se izvojili na balkon, teknakon dužeg vremena pridružili su se ekipi.

Pričalo se i da Timberlejku ovo nije jedina afera koju je imao, te da je veza sa sadašnjom suprugom bila veoma burna. Spekulisalo se i da će se par razvesti,a li to se nije dogodilo.

Džastin Timberlejk, Džesika Bil
foto: Profimedia

Njih dvoje upoznali su se 2005. godine, dok su vezu otpočeli 2007.

"Morao sam da budem prilično uporan da bih je naterao da kaže "da". Ali sam ja veoma uporan i ako nešto želim, ne odustajem od toga. I na kraju je pristala", rekao je Džastin na početku nihove veze.

Sudeći prema fotografijama, nikad nisu bili zaljubljeniji. Da li je sve ovo samo glumi ili stvarno ne mogu da zadrže emocije, prosudite sami.

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs