ovo je hit!

DŽASTINE, ŠTA TI BI? Izgleda kao nečiji pijani tata pored roštilja (VIDEO)

Džastin Timberlejk se našao u nezgodnoj situaciji, kada su krenuli da pršte negativni komentari na njegov račun.

Celebrities
10:41h Autor:
DŽASTINE, ŠTA TI BI? Izgleda kao nečiji pijani tata pored roštilja (VIDEO)
Džastin Timberlejk, Foto: Profimedia

Svi oni preko trideset godina i dalje na pomen imena Džastin, znaju da se priča o Timberlejku, a ne o Biberu i i dalje ga vole i čekaju negove nove pesme, koje doduše izbacuje ređe od Halejeve komete. Ovi mlađi ne znaju ili ne razumeju veličinu ove pop ikone, pa su spremni da ga časte raznim imenima u komentarima.

Džastin je nastupio prošle nedelje na festivalu Something in the Water u Vašingtonu i to kao gost na setu Farela Vilijamsa. Timberlejk je, ruku na srce, na nastupu izveo ne baš najspretniji ples koji je postao viralan, a zbog kojeg se kasnije i izvinio.

Ljudi se već danima sjajno zabavljaju, montiraju mu smešne zvukove dok đuska, upoređuju ga sa užasnim plesovima iz raznih nekih filmova, ali i upoređuju ga sa nečijim pijanim tatom koji se malo opustio sa društvom na roštilju pa je rešio da zapleše uz omiljenu pesmu iz mladosti.

Možda sve nas, koji smo viševekovni fanovi Džastina je najviše zabolelo ovo što ga porede sa nečijim pijanim tatom sa roštilja, jer ako neki novi klinci prozivaju Timberlejka, večitio mladog plavušana da je mator, kolko onda mi beše ono godina imamo.

Ipak, Timberlejk, veliki car kakav jeste, odmah je napravio video u kom se obraća javnosti i izvinjava, a ustvari šali na svoj račun.

Kao što vidite, na snimku se zeza na svoj račun, kaže da najviše krivi svoje noge, mada i boja pantalona je možda odavala taj starački vajb, ali i da će se potruditi da bude bolji u budućnosti. E to je nešto u šta mu verujemo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs