šeril i kuaran

ONA IMA 61 GODINU, A ON 24, VENČALI SE I ŽELE BEBU: Svi su šokirani, a oni tvrde im je ljubavni život SJAJAN

Između ovog para je razlika 37 godina, negativni komentari pljušte, ali oni se ne obaziru!

Ljubav
16:03h Autor:
ONA IMA 61 GODINU, A ON 24, VENČALI SE I ŽELE BEBU: Svi su šokirani, a oni tvrde im je ljubavni život SJAJAN
Foto: PrintscreenTikTok/kingqurannewpage

Šeril (61) i Kuaran (24) na društvenim mrežama tvrde da su u braku, te da je njihova ljubav iskrena iako mnogi korisnici Tik Toka sumnjaju u njihovu priču.

Ovaj neobičan par je u kratkom roku dobio 2,2 miliona pratioca, s kojima dele romantične trenutke iz svog života i pokazuju ljubav.

- Mi smo u braku i ništa nas neće rastaviti - tvrde oni.

Par se verio u maju prošle godine, a venčali su se u u septembru 2021. Venčanje su prenosili uživo, a gledalo ih je 20.000 ljudi.

Nakon što su postali bračni par, spremni su da imaju dete, a bebu će dobiti surogat majkom ili će usvojiti.

Šeril ima sedmoro dece i 17 unučadi, a tvrdi da je deo njene porodice prihvatio Kurana i da podržavaju njihovu ljubav. Par se venčao uz prisustvo malog broja ljudi, a tokom leta planiraju da obnove zavete u krugu porodice i prijatelja.

- Kuaran jako želi dete, i ja sam spremna da budem majka. Neki kažu da sam sebična što u ovim godinama želim bebu, ali ja se za svoje godine ne brinem - rekla je Šril, koja tvrdi da nije prestara za decu.

Tvrde da imaju odličan se*sualni život.

Iako ih možda porodica podržava, na društvenim mrežama dobijaju dosta negativnih komentara, ali čini se da im to nimalo ne smeta. Osim poljubaca, snimaju i viralne TikTok plesove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs