ZOVU GA HERKULES, A S GODINAMA SVE VIŠE LIČI NA BAKICU: Bogati muzičar 2 puta je ženio dame, a sreću našao pored NJEGA

Elton Džon (75) ovih dana u živa sa mužem, decom i svitom na privatnoj jahti. I dok voli da ga zovu Herkules (koje je njegovo srenje ime), on s godinama sve više liči na vremešnu bakicu

Ljubav
Autor:
ZOVU GA HERKULES, A S GODINAMA SVE VIŠE LIČI NA BAKICU: Bogati muzičar 2 puta je ženio dame, a sreću našao pored NJEGA
Foto: Profimedia

Elton Džon (75) nekad je bio opasni frajer za kojim su ludele žene i muškarci širom sveta. Važio je za "parti manijaka" i nekog ko pravi "lude" žurke. Nije se stideo da prizna da se godinama borio sa zavisnošću od droga, da je zbog kokaina 1975. godine bio hospitalizovan, ali razuzdani život za njega je sada prošlost.

Bogati muzičar sve više dane provodi u porodičnom okruženju, sa suprugom Dejvidom i sa dvojicom sinova.

Tako je bilo i ovaj put kada je viđen kako se odmara na jugu Francuske. U cvetnoj Guči košulji, udobnim pantalonama i s belom torbicom u rukama, muzičar je odlučio da je pravo vreme za šoping pa je sa svitom krenuo u grad.

1 / 11 Foto: Profimedia

Možda izgleda "pitomo" i fino, ali slavni muzičar je nekada žario i palio svetskom scenom. Priča o njegovom ljubavnom životu je neverovatna:

Elton Džon se ženio dva puta pre Dejvida Furniša i to oba puta je ulazio u brak sa ženom?! Njegova prva žena bila je sekretarica Linda Vudrou. Njegova druga supruga bila je inženjer snimanja, Renate Blauel. Verovalo se da su oba braka, koja su se dogodila na početku karijere Eltona Džona, pokriće za njegovu homoseksualnost. Nakon što se njegov drugi brak završio, Elton je u magazinu Roling Stoun objavio da je gej.

Elton Džon
foto: Profimedia

Dvadeset sedam godina nakon prvog susreta, ser Elton Džon (75) i njegov suprug Dejvid Furniš (58) i dalje su srećni zajedno.

Kako su se upoznali?

Elton i Dejvid upoznali su se 1993.

"Vratio sam se na neko vreme svojoj kući u Vindzoru", rekao je Elton za Parade. "Želeo sam da upoznam nove ljude pa sam nazvao prijatelja u Londonu i rekao: "Možete li, molim vas, okupiti neke nove ljude na večeru kod mene u subotu?"

Jedan od ljudi na večeri bio je njegov budući muž David.

"Dejvid me je odmah privukao", rekao je tada Elton. "Bio je veoma dobro obučen, veoma stidljiv. Sledeće noći smo večerali sami."

I ta večera je dovela do više od dve decenije ljubavi. Dvanaest godina nakon sastanka, Elton je zaprosio Dejvida, a 21. decembra 2005. bili su jedan od prvih parova u Velikoj Britaniji koji su osnovali građansko partnerstvo. Venčali su se devet godina kasnije - od tog datuma - kada je gej brak postao legalan u Velikoj Britaniji.

" S godinama naša ljubav je postajala sve jača i jača. Ali moraš da radiš na tome, znaš da si oženjen."

Elton i Dejvid imaju dva sina koje im je rodila surogat majka: Zahari Džekson Levon, rođen 25. decembra 2010, i Elajdža Džozef Daniel, rođen 11. januara 2013.

"Naši momci su kasno ušli u naš život", rekao je Elton za "Dobro jutro Ameriko". "Nikada nisam doživeo ništa slično, da budem otac i da budem roditelj. Nema takmičenja. Radije bih da sam sa svojom decom nego da igram predstave."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs