"BIO JE ISTINSKI PSIHIČKI BOLESNA OSOBA! KO ZNA KOJIM SU GA LEKOVIMA PUNILI": Uznemirujući detalji o Majklu Džeksonu

U biografskoj knjizi "JA: Elton Džon", legendarni pevač je Majkla Džeksona nazvao "mentalno bolesnom i uznemirujućom osobom"

Celebrities
Autor:
"BIO JE ISTINSKI PSIHIČKI BOLESNA OSOBA! KO ZNA KOJIM SU GA LEKOVIMA PUNILI": Uznemirujući detalji o Majklu Džeksonu
Foto: Profimedia

Elton Džon je napisao šokantnu biografju punu škakljivih i skandaloznih detalja iz sveta šou biznisa, dok je u jednom delu posebno "opleo" po Majklu Džeksonu:

"Poznavao sam Majkla od njegove 13 ili 14 godina. Bio je jednostavno najslađe dete koje možete zamisliti. Ali u nekom trenutku u godinama koje su usledile počeo se odvajati od sveta i stvarnosti, kao što je to činio Elvis Prisli", napisao je Elton Džon u autobiografiji, prenosi Yahoo. Elton u knjizi također govori i o Džeksonovoj ovisnosti o lekovima protiv bolova.

"Bog zna što mu se događalo u glavi, i sam Bog zna kakvim su ga lekovima na recept punili. Svaki put kad bih ga vidio u njegovim poznim godinama, vratio sam se misleći da je jadnik totalno izgubio živce. Ne mislim to na bezbrižan način. Bio je istinski psihički bolesna, uznemirujuća osoba", napisao je slavni pevač.

Kada je izašao dokumentarac "Leaving Neverland" koji istražuje Džeksonove neprikladne odnose s decom i optužuje ga za seksualno zlostavljanje, Elton se nije obazirao na to nego je rekao:

"Izgledalo je kao da ne zna da se ponaša u društvu odraslih", opisao je pevač Majkla Džeksona.

Autobiografija uključuje niz drugih anegdota, uključujući organizovanje večere na kojoj su se Silvester Stalone i Ričard Gir skoro posvađali oko princeze Dajane, druženje s kraljicom, njegovu svađu s Tinom Tarner i njegov težak odnos s majkom, za koju kaže da mu je drago što nikada nije upoznala njegovu decu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs