obavezno pročitajte

DŽEJN FONDA PRIZNALA DA SE ZBOG JEDNE STVARI KAJE: Svakoga dana radim na tome da se prihvatim onakva kakva jesam

Džejn Fonda radi punom parom i u 85. godini života. Ovih dana promoviše svoju saradnju s brendom H&M Move čije je postala zaštitno lice.

Star look
Autor:
DŽEJN FONDA PRIZNALA DA SE ZBOG JEDNE STVARI KAJE: Svakoga dana radim na tome da se prihvatim onakva kakva jesam
Džejn Fonda, Foto: Profimedia

U osamdesetim godinama prošlog veka prozvali su je kraljicom aerobika. Džejn Fonda tada je izdala seriju video kaseta za vežbanje kod kuće koje su joj donele planetarnu slavu među damama širom sveta. Džejn Fonda i u osamdesetim godinama života i dalje uživa u redovnom vežbanju i zdravoj ishrani, što itekako pridonosi njenom dobrom izgledu, ali i odličnom zdravlju.

Želim da mladi ljudi prestanu da plaše starosti. Nisu važne godine, nego vaše zdravlje. Moj otac je umro šest godina mlađi nego što sam ja sad. Delovao je staro jer je bio bolestan. Imao je srčanih problema. Ja sam zdrava, pa ne izgledam tako staro, priznala je Džejn Fonda u intervjuu s američkim magazinom Vog.

Džejn Fonda
foto: Profimedia

Za razliku od mnogih holivudskih glumica koje lažu o svojim godinama, Džejn Fonda je priznala da ne okleva da prizna ljudima koliko zapravo ima godina. Uvek je bila iskrena o tome šta radi, čak i kada su u pitanju bile plastične operacije s kojima se danas ne ponosi.

Džejn Fonda
foto: Profimedia

Ne ponosim se činjenicom što sam imala fejslift. Prekinula sam s tim jer nisam želela da izgledam izobličeno, otkrila je Džejn Fonda medijima. Svesna je da ima dosta žena u filmskoj industriji koji mogu da priušte različite estetske zahvate i plašila se da će biti jedna od onih koja će postati „zavisne“ od odlaska kod plastičnog kirurga.

Neću se pretvarati da nisam tašta, ali više neću ići pod nož. Svakoga dana radim na tome da se prihvatim onakva kakva jesam, to nije lak zadatak, priznala je glumica pre nekoliko godina.

1 / 13 Foto: Profimedia

Ne trošim puno novaca na kozmetičke tretmane i skupe kreme za lice, ali trudim se uvek da hidriram kožu, da se dobro naspavam, da se krećem i izbjegavam sunce. Uz to imam dobre prijatelje koji me zasmejavaju, smeh je važan, dodala je glumica tajnu svog dobrog izgleda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs