ostali bez teksta!

SUPRUGA ALEKSE BALAŠEVIĆA SA STOMAKOM DO ZUBA BLISTA OD SREĆE: Pred porođajem nema mira, a svi komentarišu jednu stvar

Supruga Alekse Balaševića nalazi se u poodmakloj trudnoći, a pitanje je dana kada će beba doći na svet.

Vip priča
17:08h Autor:
SUPRUGA ALEKSE BALAŠEVIĆA SA STOMAKOM DO ZUBA BLISTA OD SREĆE: Pred porođajem nema mira, a svi komentarišu jednu stvar
Foto: Printscreen Instagram / balasevicaleksa

Prelepa Nikolina, supruga Alekse Balaševića, iako je pred porođajem, vrlo je aktivna trudnica. Naime, nalazi se u 9. mesecu trudnoće, ali to je ne sprećava da joj svaki dan do odlaska u porodilište bude u potpunosti ispunjen. A par, koji izaziva razne komentare u javnosti, očekuje devojčicu.

Aleksa Balašević
foto: Printscreen Instagram / Tatjana Švonja

Svi, uključujući Aleksinu majku Oliveru i sestre Jovanu i Bebu, su obazrivi prema Nikolini, a posebnu pažnju svojoj izabrnici posvećuje mladi biznismen. Čini se da joj u svemu udovoljavaju, kako bi joj poslednij dani pred odlazak u porodilište bili što prijatniji. Na osnovu fotografija koje objavljuju na svojim nalozima na društevnim mrežama i pratioci se slažu da je muž za primer.

Iako veoma retko deli momente iz privatnog života, pre nekoliko dana je na svom Instagram porfilu okačio sliku svoje žene Nikoline u poodmakloj trudnoći. Ispod objave stavio je veliko srce, a pohvale na račun njenog izgled su se samo nizale.

Kako je Aleksa trenutno okupiran novim filmskim projektom na kojem radi, supruga Nikolina mu umnogome pomaže savetima. A o ovom projektu se više informacija očekuje na jesen.

A posle porođaja planiraju da naprave svadbeno veselje za uži krug ljudi, iako su se pre nekoliko meseci venčali pred Bogom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs