vodi miran stil života

NEKADA OMILJENA GLUMICA POSVETILA SE MANASTIRU: 90- ih je bila prava bomba, nema koji muškarac nije uzdisao za njom

Glumica Ivana Mihić posvetila se manastiru koji je kao mala često posećivala sa svojim roditeljima

Celebrities
17:10h Autor:
NEKADA OMILJENA GLUMICA POSVETILA SE MANASTIRU: 90- ih je bila prava bomba, nema koji muškarac nije uzdisao za njom
Foto: Instagram / Ivana Mihic

Glumica Ivana Mihić nekada je plenila gledaoce kraj malih ekrana svojom lepotom i stasom. U poslednje vreme , javnost nema priliku da je viđa tako često.

Glumica se povukla iz javnosti, vodeći jedan miran i harmoničan stil života. Preselila se u roditeljsku kuću van Beograda, te se na taj način sklonila od grdske buke.

Ivana Mihić neguje uspomenu na svoje roditelje i detinjstvo koje je sa njima provela. Kao mala, često je sa roditeljima posećivala manastir Rajinovac, nadomak Grocke.

Ivana Mihić
foto: Fonet

Danas, ona takođe posećuje ovaj manastir, a nije tajna ni da učestvuje u njegovom renoviranju.

„Poslednje tri godine moji odlasci u Rajinovac dobili su posebnu dimenziju. Otac je tamo u večnom miru. Odlascima u manastir stekla sam nekoliko prijatelja koji su vezani za ovo mesto. Razgovarala sam sa Serafimom oko manastirskih potreba i njegovim idejama i planovima za unapređivanje manastira, pa sam se postepeno i sama uključivala, jer sam bila u situaciji da mogu da pomognem. Znala sam ko bi mogao i ko bi bio spreman da nam pomogne“, rekla je glumica i dodala:

"Arhimandrit Serafim, kao starešina manastira, svakodnevno pored svojih duhovnih aktivnosti lično obavlja i sve fizičke poslove, zidarske, majstorske i prema manastiru se ophodi kao pravi domaćin. Tako sam ga zaticala na traktoru ili za kosilicom. Trudim se koliko mogu da pomognem takvom čoveku koji je i izutetno obrazovan, završio je bogosloviju i govori ruski i engleski."

Glumičin otac počiva upravo u porti ovog manastira, što je bila njegova posebna želja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs