neobičan razlog

RODITELJI DRAGANE MIRKOVIĆ NISU PRISUSTVOVALI NJENOM VENČANJU: Pevačica je otkrila zaista tužan razlog

Pevačici Dragani Mirković na venčanju nije bila prisutna porodica, zbog čega je bila jako tužna. Jednom prilikom otkrila je i razlog zbog čega oni nisu bili tu.

Vip priča
21:49h Autor:
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Dragana Mirković iza sebe ima veoma bogatu i uspešnu karijeru, koja traje više od 30 godina. Otstvarila se i kao supruga i majka.

Često je u centru pažnje zbog ogromnog bogatstva koje poseduje. Pevačica već izvesno vreme živi u Beču sa suprugom Tonijem i decom, Manuelom i Markom, u velelepnom dvorcu od 50 miliona evra.

Toni i Dragana u braku su 22 godine. Njihov brak je vrlo skladan i harmoničan, te kao takav nikada nije bio izložen skandalima.

Par se upoznao u Beču, zahvaljujući Tonijevom menadžeru. Naime, Toni nije ni znao ko je Dragana i čime se bavi. Biznismen se na prvi pogled zaljubio u pevačicu, a simpatije su bile obostrane.

Ubrzo su počeli da se zabaljaju da bi nakon godinu dana veze rešili da se venčaju. Venčali su se 1999. godine, u Beču, ali venčanju je ipak nešto falilo.

Naime, Draganina porodica nije prisustvovala venčanju.

„Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju.", rekla je Dragana jednom prilikom.

"Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo. Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najljepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momenatu bilo dovoljno“, dodala je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...