POGLEDAJTE

ŠARLIN NIKADA NIJE IZGLEDALA BOLJE: Oprostila mu prevare, sada PONOSNO korača sa njim ka Vestminsterskoj opatiji

Od svih kraljevskih članova, javnost je se najviše priželjkivala da vidi princezu Šarlin od Monaka

Moda
Autor:
ŠARLIN NIKADA NIJE IZGLEDALA BOLJE: Oprostila mu prevare, sada PONOSNO korača sa njim ka Vestminsterskoj opatiji
Foto: Profimedia

Kraljevi i kraljice iz celog sveta danas su počeli da pristižu u Vestminstersku opatiju da odaju počast Elizabeti II. Pored državnika i njihovih prvih dama,na večni ispraćaj kraljice Elizabete su stigli i princ Albert od Monaka i njegova princeza Šarlin.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Najtužnija princeza Evrope je sa svojim suprugom došla u Vestminstersku opatijum, oduševila je svojim izgledom. Midi haljina i crna tokica sa čipkom preko lica i stileto cipele na visoku štiklu učinili su da princeza i pored crne boje - zablista.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Narušeno mentalno zdravlje princeze od Monaka o kojem se spekuliše poslednje dve godine, nakon deluje da ide ka boljem,. Pre samo nekoliko dana, princeza Šarlin je prvi put posle dugo vremena na jednom svečanom događaju izgledala srećno pored svog muža za kojeg se vezuju razni skandali kada su veze sa drugim ženama ali i vanbračna deca u pitanju.

1 / 10 Foto: Profimedia

Da joj život na dvoru teško pada, evidentno je od prvog dana, ali izgleda da se princeza ipak odlučila da se izbori za srećan kraj, ne samo zbog muža, već i dvoje dece koje ima sa njim, a koji su skoro celu jednu godinu proveli bez nje dok je bila na lečenju, prvo zbog infekcije uha, a kasnije i rešavanja problema mentalnog zdravlja u bolnici u blizini Monaka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs