iskreno

PRINCEZA ŠARLIN NAPOKON PROGOVORILA O PROBLEMIMA U BRAKU: Moje stanje je još krhko! (FOTO)

Princeza Šarlin otkrila detalje iz bračnog života

Vip priča
Autor:
PRINCEZA ŠARLIN NAPOKON PROGOVORILA O PROBLEMIMA U BRAKU: Moje stanje je još krhko! (FOTO)
princeza Šarlin, Foto: Profimedia

Posle šest meseci odsustva iz javnog života zbog zdravstvenih problema, princeza Šarlin vratila se u velikom stilu, a nedavno je dala i prvi intervju za Nice-Matin.

‒ Kada sam se vratila u kneževinu, svu energiju usmerila sam na decu, supruga i svoje zdravlje jer su mi oni prioritet. Moje stanje još je krhko i ne želim da idem prebrzo. Put je bio dugačak, težak i veoma bolan. Danas se osećam smirenije – ispričala je princeza.

NJENOG MUŽA MARKA MIŠKOVIĆA SVI ZNATE, A KO JOJ JE OTAC SIGURNO NE: Nikada se nije hvalila da je ćerka čuvenog umetnika!

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

‒ Srećna sam što sam se vratila u Monako svojoj porodici. Dok sam bila odsutna primila sam toliko pozitivnih i toplih poruka da ne postoje reči kojima bih zahvalila na podršci.

Šarlin se potom osvrnula na glasine o bračnim trzavicama sa princom Albertom nazvavši ih zlonamernim i za žaljenje.

IZGUBIO ŽENU OD RAKA, PA SE I SAM RAZBOLEO: Ispovest omiljenog glumca o zdravlju i novoj ljubavi! (FOTO, VIDEO)

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

‒ Kao svi drugi, i mi smo samo ljudska bića koja imaju emocije i slabosti, s tim što je naša porodica izložena medijima, pa se i najsitniji detalji prenose – poručila je i dodala da joj je suprug bio velika podrška u proteklom periodu i da se na sve načine trudio da porodicu zaštiti od kritike javnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs