šok!

PRODAVALA JE GAĆE NA PIJACI, SAD ZA NOĆ UZME 15.000 €: Zavela Breninog sina, roditelji hteli da je se odreknu ZBOG OVOGA

Nadica Ademov postala je velika zvezda nakon učešća u muzičkom takmičenju, ali je u jednom trenutku njen ljubavni život napravio pravu pometnju u medijima.

Vip priča
14:07h Autor:
PRODAVALA JE GAĆE NA PIJACI, SAD ZA NOĆ UZME 15.000 €: Zavela Breninog sina, roditelji hteli da je se odreknu ZBOG OVOGA
Buran ljubavni život Nadice Ademov, Foto: Printscreen Instagram - studio beko full hd

Nadica Ademov sada je jedna od najtraženijih pevačica i zvezda romskih svadbi, a samo za jedan nastup zaradi ogroman novac! Međutim, pre nego što je počela da postiže velike uspehe u muzičkom svetu, za život je zarađivala prodajući gaće i čarape na pijaci.

- Od jutra do mraka radila je na pijaci i prodavala gaće i čarape. Imala je svoju tezgu i prodavala svašta, ali većinom gaće, čarape i neke majice. Tezga joj je bila puna robe, uvek je imala posla - otkrio je jednom prilikom izvor blizak pevačici za „Scandal".

Vlasnica specifičnog glasa se vrlo brzo izborila za svoje mesto na estradi, te je ne tako davno u javnosti isplivao snimak na kojem se vidi da pevačica za nekoliko minuta uzima 2.000 evra.

Takmičenje "Zvezde Granda" bilo joj je velika odskočna daska, gde je pobrala sve simpatije i pohvale stručnog žirija, čak i pre punoletstva proglasili su je „kraljicom romskih svadbi. Nadica nije krila da je za jedno veče u Beču uspela da zaradi 15. 000 evra. Kako atmosferu dovodi do usijanja gde god da peva, mesecima unapred je zauzeta.

Burna ljubavna priča sa starijim muškarcem

Nadica je 2016. godine zavela Breninog sina Stefana Živojinovića. Međutim, njihova romansa nije dugo potrajala.

Sa druge strane, veliku prašinu u medijima je podigla njena veza sa 19 godina starijim klavijaturistom iz Beča, koji iz prethodnog braka ima troje dece. Nadica je bila sprema čak i da mu izgovori sudbonosno "da", iako se njena porodica svemu tome protivila, toliko da su bili spremni i da je se odreknu, jer su smatrali da to nije dobra budućnost za nju.

Međutim, mesec dana pred svadbu on je uhapšen na aerodromu u Rimu po poternici austrijskih vlasti. Nakon ove burne veze pevačica je krajem novembra prošle godine proslavila rođendan i pokazala dečka milionera, pored kojeg zaista uživa, ali se trudi da privatni život sačuva u tajnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs