KAO ISKUŠENIK U HILANDARU BIO JE REŠEN DA POSTANE MONAH: Glumac je sve šokirao povratkom i DRASTIČNOM PROMENOM IZGLEDA

Lazar Dubovac više od decenije je redovno odlazio na Svetu Goru, a onda je sve iznenadio velikom povratku glumi i daskama koje život znače.

Celebrities
13:51h Autor:
KAO ISKUŠENIK U HILANDARU BIO JE REŠEN DA POSTANE MONAH: Glumac je sve šokirao povratkom i DRASTIČNOM PROMENOM IZGLEDA
Gde je sad naš glumac koji je hteo da se zamonaši u Hilandaru?, Foto: Printscreen Youtube - Телевизија Храм

Glumca Lazara Dubovca svi smo zavoleli još 2008. godine u legendarnoj seriji "Moj rođak sa sela". Iako je srca publike osvajao maestralnom ulogom, u jeku popularnosti odlučuje da se povuče iz javnog života. Naime, duži period proveo je na Svetoj Gori, gde je život sagledao iz drugačijeg ugla. Ne krije da je jedno vreme ozbiljno razmišljao da se posveti monaškom životu.

- Nisam mogao da se nagledam lepote. Posle nekog vremena provedenog tamo čovek počne da se preispituje zašto je on ovoj planeti i kuda odlazi naša energija i stečeno znanje. Zapitao sam se: čemu jurnjava za poslom, svađe, dokazivanja? Ništa vam ne okupira pažnju. Ko jednom ode na to sveto mesto, neka energija ga stalno vuče da se ponovo vrati - objašnjavao je tada Lazar.

Priznaje da je posetiocima Hilandara bilo neobično da im poznati glumac služi kafu, kao i da je tamo pronašao neverovatan mir.

- Ljudi su me prepoznali i čudili se otkud to da im glumac kuva i služi kafu. Monahe ne interesuje ko sam ja, čime se bavim, koliko imam novaca, već je osnova svega ljubav. Kuvanje kafe je vrsta pažnje, a i to je ljubav. Pored toga, krčio sam put u šumi, čistio manastire, pravio sveće, brojanice - otkrio je jednom prilikom delić svoje svakodnevice na Svetoj Gori.

Međutim, najnovija serija "Zakopane tajne" , čiji je deo glumačke ekipe i Lazar, otkrila nam je da se Dubovac vratio profesiji u punom sjaju. Ali, verujemo da ga je malo ko od vas prepoznao, jer je mladi umetnik drastično promenio izgled - sada ima vrlo dugu kosu i bradu. Pre toga, imali smo prilike da ga gledamo u manjim ulogama u serijama "Urgentni centar" i Beležnica".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs