ZA MNOGE OVO JE NAJRUŽNIJA VENČANICA IKAD, ALI ZA NJU TO JE HALJINA IZ SNOVA: Kako izgleda kada se udaje mlada Romkinja?

Romska venčanja oduvek su bila privlačna za većinu ljudi zbog prenaglašenih detalja, grandioznih prostora, automobila i haljina

Zanimljivosti
15:24h Autor:
ZA MNOGE OVO JE NAJRUŽNIJA VENČANICA IKAD, ALI ZA NJU TO JE HALJINA IZ SNOVA: Kako izgleda kada se udaje mlada Romkinja?
Romska svadba, Foto: Printscreen/youtube

Dok se mnoge mlade brinu da ne preteraju sa venčanicom pa naručuju one koje su svedene, koje prirodno padaju i nisu preterano pufnaste, postoje i one devojke koje žele da sve tog dana bude prenaglašeno.

Takve mladenke dolaze iz romske zajednice i deo su učesnica rijaliti programa TLC televizije o velikim romskim svadbama. Mladim romkinjama je najveći problem naći krojačicu koja je dovoljno hrabra da za mladu sašije odgovarajuću venčanicu.

Nedavno smo pisali o tome kako izgleda romska svadba na pijaci mladenki, a danas vas vodimo u svet izbora venčanice koju želi jedna takva mlada.

Haljina, Venčanica
foto: Printscreen/youtube

"Nadam se da će ovo biti najbolja romska venčanica svih vremena," kaže nestrpljiva mlada po prvi put probajući svoju haljinu iz snova.

Tema njene svadbe je Snežana i sedam patuljaka. Dok je mlada obučena u galmuroznu haljinu za Snežanu, njene deveruše nose haljine sa detaljima iz Snežane i sedam patuljaka.

Sve je u znaku šljokica, belog i pufnastog materijala, pahulja i konfeta.

"Ovo će biti veliko romsko venčanje u kraljevskom stilu," kaže srećna mlada probajući svoju venčanicu.

1 / 7 Foto: Printscreen/youtube

Na kraju je ova venčanica imala i neonska svetla koja su se palila noću.

Kako vam se sviđa njena venčanica?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs