Šok!

NISAM MOGLA DA SE RADUJEM ROĐENJU SINA, TAJ DAN SAM VRIŠTALA NA SAV GLAS: Velika tragedija je obeležila život pevačice

Malo ko zna kakva sudbina se krije iza osmeha Biljane Sečivaović.

Vip priča
Autor:
NISAM MOGLA DA SE RADUJEM ROĐENJU SINA, TAJ DAN SAM VRIŠTALA NA SAV GLAS: Velika tragedija je obeležila život pevačice
Biljana Sečivanović, Foto: Printscreen Instagram / Biljana Sečivanović

Pevačicu Biljana Sečivanović javnost je upoznala kroz poznato muzičko takmičenje "Zvezde Granda", a uvek je odavala utisak odmerene dame i hrabre samohrane majke, koja se svim silama bori za bolju budućnost svog sina. Iako je živela u teškim okolnostima, za nju predaja nikada nije bila opcija. Ali, jedan bolni momenat ju je zauvek promenio.

Kako bi obezbedia sebi bolji život, radila je po nekoliko poslova. Biljana je živela dugo godina u Austriji. Noću je pevala, a preko dana je učila nemački jezik i radila kao manikirka u jednom salonu. A koliki je borac pokazuje i na koji način se izdigla posle velike porodične tragedije.

Naime, samo nekoliko sati pre nego što će roditi sina Maetiju javljeno joj je da je njen sestrić preminuo.

- Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće, tačnije, sina moje rođene sestre Nikolu - rekla je pevačica jednom prilikom kroz suze.

Naglašavajući da je momenat, kada su joj rekli da je njen sestrić preminuo, ostao duboko urezan u duši.

- Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak - sa bolom u glasu je opisivala Biljana.

Kako je operisala grlić materice, imala je vrlo tešku i rizičnu trudnoću. Međutim, do sedmog meseca trudnoće je morala aktivno da nastupa, kako bi obezbedila svom detetu najosnovnije.

A dok je ona bila u drugom stanju, njen sestrić Nikola borio se sa opakom bolešću. Iako se nije predavao, bio je na veoma jakim lekovima, a Biljana se nije odvajala od njega. Pevačica ga je kupala i vodila računa o njemu, sve do pred sam porođaj, kada je morala da se vrati u Austriju kako bi se porodila. Ističe da joj je najteže padalo da ga gleda u nesnosnim bolovima.

Ovu estradnu umetnicu život, definitivno nije mazio. Upisala je srednju ekonomsku školu, a do autobuske stanice je svaki dan pešačila 2 kilometra, noseći u rukama tešku pisaću mašinu. Suočavala se sa nemaštinom, sve dok se nije desio preokret pred Biljaninu veliku maturu.

Naime, ona je počela da nastupa sa orkestrom, a prve "tezge" su joj bile svadbe i veselja, a kako kaže, u kafane nije želela. Jedan dečko iz benda joj je bio velika podrška, podsticao ju je da peva i radi. Vremenom, postao je njena prva ljubav.

Kao samohrana majka, nije tako lako dopuštala muškarcima da ulaze u njen život. Mnogo vremena je prošlo, kada je Biljana ponovo zavolela. A ljubav sa dugogodišnjim partnerom Aleksandrom Nedićem je krunisala brakom 19. septambra prošle godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs