nEVEROVATNO!

ZBOG OVE LEPOTICE SLAVNI GLUMAC JE OSTAVIO TRUDNU ŽENU: A ona je iz inata donela odluku koja je zaprepastila javnost

Neobična ljubavna priča Berguzar Korel i Halita Ergenča ostavlja bez daha.

Vip priča
10:04h Autor:
ZBOG OVE LEPOTICE SLAVNI GLUMAC JE OSTAVIO TRUDNU ŽENU: A ona je iz inata donela odluku koja je zaprepastila javnost
Foto: Printscreen Instagram / berguzarkorel

Poznati turski glumači par Berguzar Korel i Halit Ergenč slovi za jedan od najpoznatijih i najvoljenijih u toj zemlji. Oboje uživaju u velikog popularnosti, ali ne dozvoljavaju da im bilo šta poremeti njihovu ljubavnu priču.

Međutim, njihova veza je počela na ne tako lep način. Naime, ovaj dvojac se upoznao kroz zajedničke glumačke projekte, a presudno je bilo putovanje u Pariz 2008. godine - tada su se osetile varnice među njima, koje nije bilo moguće sakriti. Ali, u tom momentu Halit je već bio u braku sa glumicom Gizem.

Zanimljivo je i to da je nakon kratke veze sa Halitom, Berguzar bila verena za baletana Tana Sagturka, ali je upravo putovanje grad svetlosti sve promenilo i donelo ovu prelepu ljubavnu priču punu prepreka.

Kako nisu mogli da se odupru osećanjima, posle decet meseci slavni Sulejman Veličanstveni napustio je svoju trudnu ženu i uplovio u romansu sa Berguzar, koja je 12 godina mlađa od njega.

Halit je bivšoj supruzi posle razvoda isplatio oko 250 hiljada turskih lira. Gizem Sojsaldi je pobacila njihovo zajedničko dete, jer nije mogla da podnese to što se njen muž zaljubio u drugu. Dok je novopečeni bračni par otpočeo zajednički život u jednom od najluksuznijih istanbulskih naselja.

U braku su dobili troje dece, a iako se neretko piše da su pred razvodom, oni te navode iznova i iznova oštro demantuju, pokazujući, sada već više od deceniju, kako su jedna srećna, zadovoljna i skladan porodica.

Harizmatična Berguzar često na svom Instagram nalogu deli momente iz privatnog života, a nedavno je i otkirla koliko joj se život promenio otkako je postala majka.

— Ali moj… Sunce moje. U svom životu najviše volim majčinstvo. Zahvaljujući tebi. Promenio si moj svet. Mnogo smo srećni što si baš ti naš sin, osećamo se privilegovanim, jer ti osvetljavaš svačiji život. Neka saosećajnost, tolerancija, empatija i entuzijazam koji osećaš u životu nikada ne prestanu. Sunce moje, Ali. Hvala ti hiljadu puta za svetlost i sreću koju si uneo u naše živote pre dvanaest godina. Hvala ti što postojiš. Nek ti ova godina bude srećna. I mi s tobom zajedno — napisala je glumica.

Sa druge strane, ovaj bračni par je prolazio i korz jako teške trenutke, koji su ih samo još više ujedinilii ojačali. Jedan od takvih momenata bilo je i rođenje ćerkice Lejle uz velike komplikacije.

— Lejlina priča bila je jedinstvena od prvog do poslednjeg dana. Uprkos jakim bolovima dok sam izlazila iz kuće, rekla sam: “Ovu devojčicu mogu da rodim tek u 10 sati ujutru”, a to sam rekla i kada sam ušla na vrata bolnice. Pred kraj 40. nedelje moj doktor je rekao: "Postoji razlog zašto ova devojčica još nije došla na svet, možda joj je pupčana vrpca kratka" - objašnjavala je glumica.

Posebno je naglasila da je ćerkica došla na sve baš u vreme kada je i rekla.

Iako su sati prolazili, a moje telo je završilo sve pripreme za dolazak bebe, naša ćerka i dalje nije došla. Nakon bolnih 11 sati provedenih u bolnici, Lejla je rođena tačno kako sam rekla, u 10 sati ujutro, s kratkom pupčanom vrpcom koja se obmotala oko vrata — otkrila je Berguzar na Instagramu.

Podsetimo, Berguzar Korel i Halit Ergenč imaju troje dece- dva sina Alija i Hana, kao i ćerku Lejlu koju su dobili prošle godine. On je često govorio kako je njegova supruga ljubomorna, ali da na tome rade zajedničkim snagama, kod terapeuta.

Jedan od najuspešnijih turskih glumaca želeo je kao mali, zapravo, da bude inženjer. Tokom odrastanja radio je razne poslove kako bi imao od čega da preživi, a na njega je ogroman uticaj imao razvod roditelja. Uprkos tome, ljubav prema glumačkoh profesiji, muzici i knjigama potekla je od njegovog oca Saita. On se takođe bavio glumom, a velika želja mu je bila da se i Halit oproba u tom zanimanju.

Berguzar, takođe, potiče iz poznate glumačke porodice, a prva velika uloga joj je bila, kao i Halitu, u seriji "1001 noć". Ovaj glumački projekat im je doneo veliku svetsku slavu, te su dobro poznati i domaćoj publici. U jeku popularnosti, par je posetio, čak, i Beograd.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs