BURAN ŽIVOT

Ljubavni život čuvenog turskog glumca izazvao veliki skandal: Zbog fatalne koleginice ostavio trudnu suprugu! (FOTO)

Oko njegovog ljubavnog života se podigla velika prašina

Ljubav i zavođenje
Autor:
Ljubavni život čuvenog turskog glumca izazvao veliki skandal: Zbog fatalne koleginice ostavio trudnu suprugu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bračni par Halit Ergenč i Berguzar Korel srca publike osvojio je serijom “1001 noć”, a posle toga smo imali priliku da ih gledamo i u “Ranjenoj ljubavi”.

Oni su se zavoleli na setu serije "1001 noć" i od tada ne prestaju da intrigiraju medije.

Naime, tada 23-godišnja Berguzar upoznala je 12 godina starijeg Halita, a on je u to vreme bio u braku sa glumicom Gizem. Prve iskre su se javile na snimanjima, ali putovanje u Pariz 2008. godine je donelo preokret u njihovom odnosu. Halit se nakon deset meseci rastao od Gizem, koja je tada bila trudna.

Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu Gizem je odlučila da prekinen trudnoću. Berguzar je zbog Halita ostavila svog dotadašnjeg dečka, ali se oko njenog razvoda nije podogla tolika prašina kao pu slučaju Halitovog razvoda.

Sudbina im je na neobičan način ukrstila puteve: Ovako je počela najromantičnija ljubavna priča Holivuda! (FOTO)

On je nakon razvoda, bivšoj supruzi isplatio oko 250 hiljada turskih lira, a Halit i Berguzar su se venčali odmah po završetku serije. Porodični život nastavili su u jednom od luksuznih naselja u Istanbulu.

2010. na svet je došao i njihov prvi sin Alija, a sredinom marta ove godine poželeli su dobrodošlicu još jednom sinu. Iako je prvih nekoliko meseci skrivala trudnoću, u decembru su je paparaci fotografisali i tada je otkriveno da je u blagoslovenom stanju.

"Halit i ja čekamo drugo dete. Rečima vam ne mogu opisati našu sreću, trudnoća je blagoslovljeno stanje i upravo se tako i osećam. Jako smo srećni i zahvaljujemo svima na lepim željama", izjavila je Berguzar tada.

Dve godine je bio ljubavnik njegove supruge: Glumac sve znao, čak je i odobravao njihovo viđanje! (FOTO)

30 haftayı devirdik be ortak ?

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

Nevolje u raju

Snimanje serije “Sulejman Veličanstveni” za Halita je značio ogroman uspeh, ali je njegov privatni život zbog toga ispaštao. Naime, Berguzar nije mogla da podnese snimanje ljubavnih scena između Halita i fatalne Merjem Uzerli. Vatrena crvenokosa zavodnica bila je seme razdora u bračnoj idili Halita i Berguzar, a povređena supruga je čak dolazila i na snimanja kako bi kontrolisala supruga.

Da zaista u njihovom braku ima problema potvrdio je i sam Halit Ergenc i to potpuno neočekivano. Naime, u jednom je intervjuu otvoreno priznao da je njegova supruga ljubomorna, ali da to smatra normalnim jer nije lako podneti da njihovi partneri imaju ljubavne scene sa drugim kolegama. Halit je tada priznao i da na Berguzarinu inicijativu odlaze kod bračnog terapeuta.

Čim sam je ugledao znao sam da je ona moja srodna duša: Kako je Rajan Rejnolds zavoleo Blejk Lajvli! (FOTO)

Šuška se...

Kada je Berguzar počela da snima seriju “Karadaji” u kojoj joj je glumački partner bio Kenan, poznatiji kao Ezel, turskim medijima je počela da kruži glasina da su njih dvoje i van kamera jako prisni. Međutim, to nikada nije dokazano, a njih dvoje se o ovoj temi nisu oglašavali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs