Otvoren brak

Dve godine je bio ljubavnik njegove supruge: Glumac sve znao, čak je i odobravao njihovo viđanje! (FOTO)

U Holivudu na njihov brak gledaju kao na čvrstu instituciju, ali šta se zaista dešava u domu Smitovih?

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

Moćni holivudski supružnici, glumci Vil Smit i Džejd Pinket Smit u nekoliko su navrata govorili da imaju otvorenu vezu, ali nijedna njihova afera "sa strane" nije izašla u javnost - sve do sada, javlja Mirror.

 

Mladi američki muzičar, 27-godišnji August Alsina otkrio je da mu je 51-godišnji Vil Smit dao "zeleno svetlo" da ima vezu s njegovom 48-godišnjom suprugom, koja je trajala duže od godinu dana.

 

Džejdin PR tim je odgovorio na to saopštenje u kojem tvrde da su to laži, ali s obzirom da se zna da su Smitovi u otvorenoj vezi i da su imali probleme u braku zbog kojih se šuškalo da se razvode, mnogi su pre skloni da poveruju ljubavniku koji je odlučio da "propeva".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yungin' (@augustalsina) on

 

Džejd i Vil su u braku čak 23 godine, što je mnogo za holivudske pojmove. Upoznali su se kad je Džejd došla na audiciju za seriju "Princ iz Bel Aira", a vrlo brzo nakon toga su se tajno venčali 1997. godine. Od tada je njihov brak, u kojem su dobili dvoje dece, 19-godišnju Vilov i 21-godišnjeg Džejdena, izdržao test vremena, ali se ozbiljno ljuljao u par navrata.

 

Prvi put 2011. kad su mediji prozvali Džejdin prijateljski odnos s Markom Entonijem, tadašnjim suprugom Dženifer Lopez, "neprimereno bliskim" i praktički ih proglasili ljubavnicima. Izgledalo je kao da je to "naduvana" priča jer na kraju nije ostavila posledice na Džejdin brak. Zapravo, dve godine kasnije Džejd se ohrabrila i u razgovoru za Huffington Post progovorila prvi put o tome da imaju otvorenu vezu.

 

Rekla je kako Vil ima slobodu da radi šta god želi. "Uvek sam mu govorila da može raditi šta god želi, sve dok je u stanju da se pogleda u oči u ogledalu i bude ok sam sa sobom. Jer na kraju dana, Vil je slobodan čovek. Ja sam njegov partner, ali on je svoj čovek. On odlučuje s kime želi biti i nije na meni da to radim umesto njega. Ili obrnuto", rekla je pre sedam godina.

 

Druga velika kriza u braku stigla im je dve godine nakon tog razgovora, kad su opet buknule glasine da se razvode. Vil je tada u objavi na Instagramu jasno dao do znanja da su to glupi tračevi. "Obećavam vam, ako ikada odlučim razvesti se od moje kraljice, kunem se da ću vam to reći ja lično", napisao je.

 

Uspeo je time donekle obuzdati "zle jezike" sve do danas, a o Alsinovoj vezi s Džejd još se nije oglasio.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...