LJUBAV

Ovaj čovek je znao da voli: Ono što je slavni pevač poručio svojoj supruzi topi i najtvrđa srca!

Prisetimo se kako je udvaranje i izjavljivanje ljubavi izgledalo mnogo pre nego što smo ušli u eru sms poruku. Ovo je najlepša izjava ljubavi ikad napisana...

Ljubav i zavođenje
Autor:
Ovaj čovek je znao da voli: Ono što je slavni pevač poručio svojoj supruzi topi i najtvrđa srca!
Foto: Profimedia

Rukom pisana ljubavna pisma danas su toliko retka da se smatraju apsolutnim dragocenostima, a sigurni smo da bi mnoge žene, volele da pisanje izjava na papiru nikad nije iščezla, piše Glossy.

Jedna britanska osiguravajuća kompanija sprovela je anketu kako bi otkrila koliko su Britanci romantični, pa i kako bi izdvojila najromantičnija ljubavna pisma svih vremena.

Na prvom mestu tako se našla poruka Džonija Keša koju je poslao svojoj voljenoj Džun za njen 65. rođendan. Ovaj čovek je znao da voli i to da pokaže.

foto: Profimedia

"Srećan rođendan, princezo. Ostarili smo zajedno i navikli smo se jedno na drugo. Isto razmišljamo. Čitamo jedno drugom misli. Znamo šta jedno drugo želi bez pitanja. Ponekad malo idemo na živce jedno drugom. Možda se ponekad uzimamo zdravo za gotovo. Ali s vremena na vreme, baš kao danas, razmišljam o svemu i postaje mi jasno koliko sam srećan što život delim sa najboljom ženom koju sam upoznao. Još uvek me fasciniraš i inspirišeš. Tvoj uticaj me čini boljim. Ti si predmet mojih želja i glavni razlog zbog kojeg postojim. Jako te volim."

"Srećan rođendan, princezo."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs