LJUBAV JAČA OD SVEGA

Život ih je razdvojio u detinjstvu: Nisu ni slutili kakav scenario će im sudbina prirediti 20 godina kasnije! (FOTO)

Bilo im je suđeno da budu zajedno

Ljubav i zavođenje
Autor:
Život ih je razdvojio u detinjstvu: Nisu ni slutili kakav scenario će im sudbina prirediti 20 godina kasnije! (FOTO)
Foto: printscreen instagram / mattgrodsky

Lora Šil i Met Grodski imaju priču iz bajke. Još u predškolskom uzrastu, Met je rekao svojim drugaria da će se njih dvoje venčati. Dvadeset godina kasnije, i jesu. Met i Lora su se upoznali u predškolskom u Feniksu. Kako je Met napisao na Instagramu "jedno od mojih prvih sećanja je da sam imao 3 godine i da sam ustao i rekao pred celim razredom da ću jednog dana da se venčam s njom". On se još uvek seća kada su bili zajedno, igrajući žmurke i kada su ostajali do kasno budni. Lora ga je učila kako da se ljulja na ljuljašci i crta. "Film 'Kraj Lavova' su voleli svi klinci u to vreme i mnogo vremena smo provodili citirajući rečenice iz tog filma. Sećam se da sam hteo da je zadivim na praznik 5. maja kada smo pokušavali da otvorimo pinjatu. Srećom, ja sam bio taj koji ju je otvorio i time sam joj privukao pažnju".

Ako o ovom ne pričaš sa mužem, vaš brak je nula: Pre ili kasnije, razvod je neminovan!

A onda ih je život razdvojio Odvojeni su bili odlaskom u različite škole. Lora se preselila na drugi kraj grada i izgubili su svaki kontakt.

Godinama kasnije, u srednjoj školi, Lori je drug iz škole pomenuo meta. Ispostavilo se da zajedno idu na treninge. Kada mu je ispričala da i on poznaje Meta, taj isti prijatelj hteo je da im omogući da se vide, ali je ona bila skeptična. "Bila sam jako neodlučna. Ali pustio mi je poruku i videli smo se", rekla je Lora. To je bilo dovoljno da nastave gde su stali. U roku od 2 nedelje, Lora i Met su zvanično završili u vezi.

Čim sam je ugledao znao sam da je ona moja srodna duša: Kako je Rajan Rejnolds zavoleo Blejk Lajvli! (FOTO)

Održao je obećanje U maju 2015. Met je ostvario svoje obećanje iz detinjstva i zaprosio ju je u istoj predškolskoj ustanovi gde je sve počelo. Iznenadio ju je pretvarajući se da smo idu na slavljenički piknik kako bi obeležili kraj prve godine na fakultetu. "Tokom vožnje u kolima stalno me je zapitkivala zašto sam izgledao nervozno. Proveravao sam džep dok ona nije gledala, da budem siguran da li mi je prsten tu", rekao je Met.

Zbog fatalne koleginice ostavio suprugu i potpuno pomenio život: Ona je jedina žena koju je Džoni Keš iskreno voleo!

"Spustio sam se na koleno i moj brat je bio tu da nas fotografiše. Lora je bila u šoku. Ispričao sam joj zašto treba da se uda za mene i rekla je da.! Ostalo je istorija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs