Neprepoznatljiva

Šeherezada promenila lični opis: Evo kako sada izgleda lepa turska glumica! (FOTO)

Nazivana je "Turkinjom s najlepšom kosom", a zahvaljujući bujnoj, sjajnoj kosi zaradila je čitavo bogatstvo na reklamama za šampone

Star look
Autor:
Šeherezada promenila lični opis: Evo kako sada izgleda lepa turska glumica! (FOTO)
Foto: Profimedia

Berguzar Korel jedna od najplaćenijih i najlepših turskih glumica godinama pleni atraktivnošću, a domaća publika je pamti po ulozi Šeherezade u seriji "1001 noć", "Ezel" i "Časni ljudi". Dugo je bila prepoznatljiva po svojoj dugoj, bujnoj smeđoj kosi, a onda je fanove iznenadila svojim novim izgledom.

Životna priča zvezde turskih serija: Nakon teškog razvoda, verenik je ostavio pred oltarom! (FOTO)

Berguzar Korel nazivana je "Turkinjom s najlepšom kosom", a zahvaljujući bujnoj, sjajnoj kosi zaradila je čitavo bogatstvo na reklamama za šampone.

Potpuno promenio izgled: Bali Beg uspeo da se izbori sa depresijom! (FOTO)

Sada se svi pitaju zašto se supruga Sulejmana Veličanstvenog tako drastično ošišala. Naravno, reč je o njenoj novoj ulozi.

Slavna Hurem u bikiniju i bez trunke šminke: Potpuno prirodan izgled! (FOTO)

Berguzar je zbog nove uloge ošišala svoju dugu kosu i izgleda potpuno neprepoznatljivo. Novom frizurom najviše se oduševio suprug 45-godišnji glumac Halit Ergenč (45), u kojeg se zaljubila na setu.

Slavna Hurem živi potpuno opušten život: Vozi se gradskim prevozom, sama odgaja ćerku! (FOTO)

Otkrila je tajnu svoj negovanog izgleda:

"Pre svega redovno vežbam. Onda je tu i zdrava ishrana, prirodna nega i pozitivna energija. Puno pažnje posvećujem organskoj hrani. Svake subote odlazim na pijacu gde kupujem voće, povrće i druge namirnice. Preferiram prirodne sokove i pijem mnogo vode u koju dodajem krastavac, mentu ili đumbir da ima bolju aromu. Redukovala sam večere. Izbacila nedavno laktozu iz menija", otkrila je glumica.

Dijeta koja stvarno uspeva, i to za mesec dana: Šeherezada smršala 7 kg, Sulejman 14!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs