Popularna glumica

Životna priča zvezde turskih serija: Nakon teškog razvoda, verenik je ostavio pred oltarom! (FOTO)

Kad nije na snimanju, onda se nalazi u nekom od azila za napuštene ljubimce jer obožava životinje

Vip priča
22:46h Autor:
Životna priča zvezde turskih serija: Nakon teškog razvoda, verenik je ostavio pred oltarom! (FOTO)
Foto: You Tube Printscreen / İstanbullu Gelin

Asli Enver domaća publika je upoznala kao Sureju u seriji "Istanbulska nevesta" što joj je jedna od najvećih uloga u karijeri.

Glumica kiparskog porekla Asli Enver ima 34 godine, a već je među najpopularnijim turskim glumicama svih vremena. Rođena je u Londonu, a tamo je živela sve do svoje dvanaeste godine.

Slavna Hurem u bikiniju i bez trunke šminke: Potpuno prirodan izgled! (FOTO)

"Baka je šila odore za englesku vojsku pa su je Englezi pozvali u Englesku. Otišla je u London sa svojih šestoro dece. Otac je s bakom i braćom dugo živeo u Londonu. S druge pak strane, moja majka je jedinica i kada je završila školu, otišla je u London da uči engleski i upoznala tatu. Među njima se rodila velika ljubav", ispričala je glumica.

Asli je na Univerzitetu Halic u Istanbulu diplomirala glumu. Uspon prema tronu nije joj bio lagan budući da se bori sa disleksijom pa joj za svaki tekst treba nešto više vremena da ga nauči. U svemu joj je pomogla i majka. "Mama me je pitala da li želim da se bavim umetnošću. Izabrala sam glumu. To mi se nije činilo loše. Poslala me na studije. Stoga, da, mama mi je pomogla",rekla je glumica.

Slavna Hurem živi potpuno opušten život: Vozi se gradskim prevozom, sama odgaja ćerku! (FOTO)

"Istanbulska nevesta", otvorila joj je vrata za brojne uloge. Glumica je brzo došla do angažmana s najpopularnijim glumcima Turske poput Ozcana Deniza i Merjem Uzerli, popularnom Hurem iz "Sulejmana Veličanstvenog".

Asli iza sebe ima i propali trogodišnji brak s glumcem i manekenom Birkanom Sokuluaom. Nakon razvoda 2015. je izjavila da više ne veruje u ljubav.

Nakon životne drame, napokon srećan: Bali Beg postaje otac! (FOTO)

Trenutno je u vezi sa 38-godišnjim muzičarom Muratom Bozuom. Iako ju je ostavio tik pre venčanja, Asli je ipak odlučila da mu oprosti i da mu drugu priliku.

Par se upoznao na snimanju filma "Brate moj", a nakon dugogodišnje veze odlučili su da se venčaju. Ali pre venčanja, Murat ju je ostavio i pobegao u Majami. Promenio je i broj telefona, a sve je to navodno uraio zbog njenih ljubomornih ispada. Navodno se pokajao zbog svega što je uradio, a glumica mu je pružila još jednu priliku.

Kad nije na snimanju, onda se nalazi u nekom od azila za napuštene ljubimce jer obožava životinje.

Bali beg i Fahrije razbesneli komšiluk: Dosta im je njihove bahatosti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs