Ljubav opet planula?

Crna ovca kraljevske porodice ponovo u igri: Osramotila ih kao niko nikada, 23 godine nakon razvoda ponovo zavela princa?!

Endrju i ja smo verovatno najsrećniji bivši supružnici na svetu, rekla je vojvotkinja od Jorka

Šuška se
Autor:
Crna ovca kraljevske porodice ponovo u igri: Osramotila ih kao niko nikada, 23 godine nakon razvoda ponovo zavela princa?!
Foto: AP / Steve Parsons

Iako su nakon razvoda najviše zbog dece ostali u korektnim odnosima, bivša snaja kraljice Elizabete, Sara Ferguson poslednjih 25 godina nije se pojavljivala u društvu bivšeg muža princa Endrjua na zvaničnim događajima, pa je sve njen dolazak u Bahrein iznenadio sve!

Naime, princ Endrju je tamo službeno pozvan, a kao njegova gošća u hotelu Ric Karlton odsela je i njegova bivša supruga Sara Ferguson. Njen dolazak bi verovatno ostao u tajnosti da s Endrjuom nije otišla na trku Formule 1, gde su se družili i sa starijom ćerkom princezom Beatris i njezim dečkom Eduardom Mapelijem Mocijem.

Ovaj trenutak ovekovečili su fotografijom, koju je Sara objavila i na Instagramu.

U palati nikad nije dosadno: Ovi članovi kraljevske porodice se nikako ne podnose! (FOTO)

Upravo zbog toga počela su sve jača šuškanja kako su bivši supružnici obnovili svoju ljubav, na veliku radost i sreću njihovih ćerki - princeze Beatris i Judžin - ali za javnost to (još uvek) nemaju nameru da potvrde. Inače, sve od razvoda bivši supružnici su zajedno dolazili na kraljevske događaje, posebne godišnjice, a i odmore su provodili kao porodica.

Mnogi i ne znaju da se Sara Ferguson još 2008. godine, deset godina nakon razvoda, sa ćerkama uselila u Rojal Lodž u Vindzoru, zvanični dom princa Endrjua.

Vanbračna deca, golotinja i seks: 9 najvećih skandala novijeg doba koje bi kraljevska porodica najradije da zaboravi! (FOTO)

Sara i princ Endrju na venčanju 1986. godine
Sara i princ Endrju na venčanju 1986. godinefoto: Profimedia

"Endrju i ja smo verovatno najsrećniji bivši supružnici na svetu. To je baš neobično, zar ne? Živimo u istoj kući i oboje verujemo u kompromise, komunikaciju i strast, kao i u porodicu", izjavila je svojevremeno Sara Ferguson, a nakon udaje mlađe ćerke, princeze Judžin, napokon se pomirila i s bivšim svekrom, princem Filipom.

Podsetimo, Sara i princ Endrju razveli su 1996. godine. Ubrzo nakon toga Sara je pronašla novog partnera, slikala se sa njim na plaži u toplesu, a zatim ređala čitav niz skandala zbog kojih ju je britanska kraljevska porodica nazvala "crnom ovcom" familije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs