wow!

SPRKINJE POLUDELE ZA NAJVRELIJIM KUVAROM IZ BEOGRADA: Tvrde da pogledom obara s nogu, a tek da vidite U ČEMU KUVA

Najprivlačniji srpski kuvar zapravo to nije po zanimanju, ali sprema jela kao profesionalac i na specifičan način!

Zanimljivosti
14:04h Autor:
SPRKINJE POLUDELE ZA NAJVRELIJIM KUVAROM IZ BEOGRADA: Tvrde da pogledom obara s nogu, a tek da vidite U ČEMU KUVA
Ko je najprivlačniji srpski kuvar?, Foto: Printscreen - grbicboris9

Boris Grbić, iako je po profesiji frizer i godinama već uspešno posluje u Beogradu, velika ljubav mu je kuvanje i to posebno tradicionalnih srpskih jela. Međutim, njegov način spremanja je vrlo neobičan, te je privukao pažnju mnogih dama koje nisu mogle da ostani imune na prodoran pogled, dok objašnjava kako se neki specijalitet pravi.

Uz to, vrlo često je oskudno odeven, pa do izražaja dolazi njegovo mišićavo istetovirano telo. Malo koji prizor je više se*si od spretnog i inspirativnog muškarca u kuhinji, a to pripadnice lepšeg pola odlično znaju, zar ne?

Dok demonstrira svoje kulinarsko umeće, obožava da sluša hitove narodne muzike, a za sebe da kaže da je "veliki zaljubljenik u selo i prirodu". Sprema apsolutno sve, od zahtevnih jela do preukusnih slakiša, a posebnu pažnju posvećuje nekim zaboravljenim tradicionalnim receptima poput cicvare, tašaka i ostalih jela s mesom iz naše nacionalne kuhinje.

Neretko objavljuje videe i kako kuva u planinskim predelima i to bez odeće do pojasa, a tada se desi da dame vrlo često i zaborave šta je spremao.

Samo neki od komentara su:

- E ovaj je za moju kuću. Da mi kuva svaki dan i još da me hrani, bilo bi top. Ja bre samo u njega gledam, kakvo testo, kakvi recepti, čovek ubija pojavom, pogledom, pokretom celokupnim izgledom. On je otrov za žene. ali u onom najpozitivnijem smislu. Bravo, Borise - bila je iskrena jedna žena, a slične opaske se nižu ispod svake nove Grbićeve objave.

Bilo da je u narodnoj nošnji, raskopčanoj košulji ili popularnoj majici "siledžijki" Boris pleni šarmom i neverovatnom energijom! Sa druge strane, veoma je posećen svom frizerskom salonu u prestonici, konstantno radi na usavršavanju i ulepšava veliki broj dama.

Postao je prava atrakcija na svim društvenim mrežava, gde ga prati preko 200 hiljada ljudi koji sa nestrpljenjem iščekuju svaku njegovu novu objavu. A mnogi ističu kako ih je oduševio što čuva našu tradiciju od zaborava i to na vrlo originalan način koji nikako ne prolazi nezapaženo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs