BAHATO

ČUVENOG KUVARA RAZAPINJU ZBOG BLJUTAVE HRANE: Jedna večera koštala ih je kao stan u Beogradu - dali su čak 5 MILIONA

Čuveni kuvar Nusret Gokče nedavno se našao na udaru, kada je njegov restoran dobio negativne recenzije zbog visokih cena i loše usluge.

Zanimljivosti
12:32h Autor:
ČUVENOG KUVARA RAZAPINJU ZBOG BLJUTAVE HRANE: Jedna večera koštala ih je kao stan u Beogradu - dali su čak 5 MILIONA
Foto: Profimedia

Nusret Gokče važi za jednog od najpoznatijih kuvara na svetu. Veliku pažnju privukao je na društvenim mrežama gde je promovisao svoje restorane i specifičan stil služenja hrane.

Ubrzo je postao velika atrakcija, mnoge slavne ličnosti želele su da ga upoznaju i da ih on posluži. Shodno njegovoj popularnosti, cena hrane u njegovim restoranima drastično je skočila, a ukoliko želite da vam on lično donese hranu budite spremni da izdvojite pozamašnu sumu novca.

Veliku slavu počeo je da doživljava 2017. godine kada je počeo da snima obradu hrane. Specifičan i zanimljiv način obrade izdvojio ga od drugih. Posebno je poznat njegov potez dok soli hranu.

Nusret Gokče ima celi lanac steak-house restorana u nekoliko turskih gradova kao i u Dubaiju, Njujorku, na Mikonosu, a služio je zvezde poput Antonija Banderasa, Tomija Hilfigera, Ašera, Andreu Bočelija, Al Paćina, marka Valberka, Malumu i mnoge druge...

Prošle godine otvorio je i restoran u Londonu, međutim stvari nisu bile baš blistave od samog početka rada tog mesta. Salt Bae je najviše bio na udaru zbog apsurdno visokih cena - nema tog medija na ostrvu koji nije pisao o slučaju gostiju koji su za svoju večeru dobili račun od 37.000 funti što bi bilo 5 miliona dinara.

OCENA VEČERE
foto: WWW.TRIPADVISOR.COM

Ubrzo su počeli da se šire negativni komentari na račun ovog restorana, te je pokupio i negativne recenzije.

Jedan razočarani gost napisao je: "Suvo suvo suvo. Bljutavo. Očigledno, Salt Bae štedi na soli - kao i na svim drugim vrstama ukusa. Rasipanje novca. Lažov s društvenih mreža. Žao mi je ljudi koji su uvereni da je ovo dobra hrana."

Bilo je i onih koji su stali u odbranu popularnog kuvara i njegovog restorana.

"Moje iskustvo bilo je ugodno. Svakako preporučujem ako imate novca i vremena" - napisao je jedan gost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs