živi bajku

U SRBIJI JE NIKO NE ZNA A U BOLIVUDU MEGA ZVEZDA: Nataša je iz Požarevca otišla u Indiju i zavela najbogatijeg sportistu

Nataša Stanković, 2012. otišla je iz rodnog Požarevca u Indiju, te se udala za uspešnog sportistu i postala poznata.

Zanimljivosti
09:24h Autor:
U SRBIJI JE NIKO NE ZNA A U BOLIVUDU MEGA ZVEZDA: Nataša je iz Požarevca otišla u Indiju i zavela najbogatijeg sportistu
Nataša Stanković je zvezda u Bolivudu, Foto: Printscreen Instgram / natasastankovic

Tridesetogodišnja Nataša Stanković iz Požarevca stekla je ogromnu popularnost u Indiji, dok u Srbiji malo ko zna za nju.

Naime, lepa brineta udala se za indijskog igrača kriketa Hardika Pandju, sa kojim je osnovala porodicu. Par je 2020. godine dobio sina Agastja, te često na društvene mreže dele porodične fotografije.

Nataša je u početku radila kao model, da bi 2013. godine dobila ulogu u bolivudskoj političkoj drami "Satyagraha", te na taj način sebi otvorila mnoga vrata u Indiji. Dobijala je razne poslovne ponude, a bila je učesnica njihovog rijalitija "Bigg Boss", zatim u šouu, čiji je koncept isti našem šouu "Ples sa pozntima".

"Kada sam stigla u Indiju, ja nisam znala čak ni engleski. Kada sam stigla, radila sam i rukama i nogama. Srećom, imala sam dobre cimerke koje su uvek bile pored mene. Tada nisam imala iskustva, a danas je već druga priča. Trebalo mi je 4, 5 meseci da ja uopšte uđem u konverzaciju sa ljudima, a hindi je došao još kasnije", ispričala je jednom prilikom za TV Prva.

Atraktivna brineta veoma je poznata u Indiji, često je tema tamošnjih tabloida. Ranije se zabavljala i sa njihovi glumcem Alijem Gonijem, te ju je javnost još bolje upoznala.

Ona ističe da redovno dolazi u Srbiju, te da nastoji da sina nauči srpskoj kulturi i tradiciji.

"Bili smo u Srbiji dva meseca prošle godine, bilo nam je prelepo, sin je uživao, baš mu je prijao boravak u našoj zemlji", rekla je Nataša.

Takođe se pojavila i u spotu za pesmu Gili gili, koju izvodi MC Stojan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs