neverovatno

MARINA JE ODGAJALA POSINKA, A ONDA JE REŠILA DA SPAVA SA NJIM: Danas čeka drugo dete sa sinom bivšeg muža

Influenserka Marina Balmaševa, zavela je svog posinka, te se udala za njega. Sada čekaju svoje drugo dete.

Zanimljivosti
Autor:
MARINA JE ODGAJALA POSINKA, A ONDA JE REŠILA DA SPAVA SA NJIM: Danas čeka drugo dete sa sinom bivšeg muža
Foto: Printscreen Instagram/

Ruska influenserka čiji je kontent mršavljenje, Marina Balmaševa (37) očekuje svoje drugo dete s posinkom Vladimirom 'Vovom' Šavirinom (23). Ona je sa njegovim ocem započela vezu još dok je on imao 7 godina.

Marina i Vladimir već imaju jednu ćerku, a ljubav između njih dvoje rodila se još dok je on bio student. Budući da se zaljubila u njega, Marina je ostavila svog tadašnjeg supruga, odnosno Vladimirovog oca.

Nakon što je Vladimir došao kući tokom praznika, njih dvoje su započeli ljubavnu romasnu, te se u međuvremenu venčali.

Par redovno dodaje zajedničke fotografije na duštvene mreže, propagirajući ogromnu ljubav koja se rodila između njih.

Nakon burnih komentara koje svakodnevno dobijaju, kao i velike osude okruženja, Marina nije ostala dužna, te je dala jasan odgovor.

"Toliko ljudi mi govori da se našminkam, da stavim veštačke trepavice i da uvijem stidne dlačice - za svog mladog muža.", napisala je ona, te dodala:

"Ali postoji jedna stvar - zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastičnih operacija, celulitom, kožom koja visi i zbog mog karaktera. I ne želim da se pravim da sam bolja nego što jesam" - zaključila je.

Njen bivši suprug, Vladimirov otac tvrdi da ga je ona zavela, te da njegov sin nije imao nikakvog ljubavnog iskustva, što je ona navodno iskoritila.

"Ona je zavela mog sina - pre nje nije imao devojku. Nije ih bilo sramota da imaju polne odnose dok sam ja bio kod kuće. Oprostio bih joj prevaru, da nije u pitanju moj sin" - izjavio je za Daily Star.

"Došla bi u krevet našeg sina tokom noći dok bih ja spavao, a nakon toga se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da se ništa nije dogodilo"- nadovezao se Marinin bivši muž, Aleksej.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs