Najlepša doktorka

PETRA JE ZVANIČNO NAJLEPŠA DOKTORKA U HRVATSKOJ: Dok zluradi komentari stižu, ona kaže - "Nikom ništa nisam dužna"

Influenserka i studentkinja medicine Petra Meštrić, proglašena za najlepšom doktorkom u Hrvatskoj.

Lifestyle
Autor:
PETRA JE ZVANIČNO NAJLEPŠA DOKTORKA U HRVATSKOJ: Dok zluradi komentari stižu, ona kaže - "Nikom ništa nisam dužna"
Petra je najlepša Hrvatska doktorka, Foto: Printscreen/instagram/petramestric

Nedavno su naši i mediji u regionu raspisali o najzgodnijem i najlepšem doktoru na Balkanu - dr Vasiliju Vujoviću iz Beograda, a ubrzo je ovaj 33-godišnjak dobio i konkurenciju iz Hrvatske.

No, sada su na red stigle i dame, a Hrvati tvrde da je njihova doktorka Petra Meštrić jedna od najzgodnijih u svojoj profesiji.

Petra je školovana lekarka, ali radi i kao hostesa na Zrću, a bavi se i poslom influenserke.

"Meni je medicina draga, ali trenutno to ne radim jer se ne mogu posvetiti tome 100 odsto. Žao mi je što ne radim u struci, ali znam da ne bih bila 100 odsto glavom tamo", rekla je Petra

Kako joj često govore da je "najzgodnija hrvatska doktorka", ona otkriva da li joj takvi komentari smetaju ili pak laskaju.

"Meni ovakvi komentari izrazito laskaju! Smatram da bi svakoj ženi trebalo da prijaju komplimenti i lepi komentari", kazala je mlada influenserka

Doktorksku uniformu rešila je da ostavi po strani i ostane posvećena poslu influensera. Naime, ona je veoma popularna na društvenim mrežima gde je prati gotovo 40. 000 ljudi, a zanimljivo je da je ranije imala profil od 100.000 pratilaca, koji joj je hakovan.

Ona je preko njega zarađivala nekoliko hiljada kuna mesečno te je tako popunjavala studentski budžet.

Influenserka i hostesa Petra Meštrić je nasmejala pratioce na Instagramu sa svojom poslednjom objavom. Ona je, naime, otkrila da za određenu novčanu naknadu glumi devojku za "Dan zaljublenih" te je za svoje usluge ispisala cenovnik.

Navela da za šetnju naplaćuje 200 kuna, plus držanje za ruku 350 kuna, večera sa njom bi koštala 500 kuna, ručak sa vašim roditeljima 900 kuna.

Neki od komentara bili su:

"Pa ženo, mogu ti reći da je to idealna ideja", "Već rasprodata do desetog meseca", "Odlična ideja. Nemam srca za ovako nešto", "Top ideja", pisali su njeni pratioci.

"Dosta često dobijam komentare od svojih kolega i drugih članova akademske zajednice u kojima me podržavaju te mi čestitaju na hrabrosti da živim onako kako se brojni ljudi ne bi usudili.

Ja tvrdim da nisam nikome ništa dužna, nikome ne moram podilaziti, ne živim od tuđih mišljenja i baš zato ostvarim sve što zamislim", samouverena je Petra.

1 / 6 Foto: Printscreen/instagram/etramestric
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs