SAZNAJTE VIŠE

ČUVENI RUSKI ASTROLOG OTKRIVA: 3 znaka će imati imati VELIKE PROBLEME sa novcem, a u ljubavi ih tek čeka haos

Pavel Globa, čuveni ruski astrolog je otkrio da će tri horoskopska znaka imati brojne izazove do kraja 2022. godine.

Zanimljivosti
09:31h Autor:
3 znaka koja neće imati sreće s novcem, Foto: Profimedia

Strelac

Povedite računa o svm privatnom životu, porodicu i razvoj karijere. Pre nego što uložite novac u neki posao, dobro razmislite i napravite detaljan plan. Zvezde vam nisu naklonjene kada su finansije u pitanju pa postoji mogućnost da zbog loše donesene odluke izgubite veću svotu novca.

Više se posvetite boravku u prirodi i radite stvari koje vam pune dušu. Neka ovo bude period u kom ćete sebi biti na prvom mestu. Sad nije dobar trenutak za važne životne odluke. Jednostavno se prepustite trenutku i uživajte. Važne odluke ostavite za kasnije. Odnosi u porodici će biti napeti – zato pre nego što progovorite dobro razmislite!

Rak

U narednom periodu biće momenata kada ćete poželeti da iskočite iz sopstvene kože. Biće puno stresnih situacija, a vi se potrudite da ih savladate i budete staloženi. Sudbina vas testira, pazite kakve poteze povlačite.

Ne bi bilo loše da počnete da praktikujete meditaciju, tako ćete lakše svladati sve nevolje i turbulentne periode. Uprkos svim preprekama na koje ćete nailaziti, jedno je sigurno – kraj godine ćete dočekati mentalno jači i stvari će krenuti nabolje.

Jarac

Ni vama ovaj period neće biti preterano dobar kada je reč o finansijama. Trošićete više nego što zaradite, a velika je šansa i da zbog nesmotrene odluke ostanete bez veće količine novca, prenosi Atma. Međutim, imate priliku da pokrenete sopstveni biznis koji će vam doneti profit. Ali, vodite računa i ne donosite odluke naglo.

Dobro posmatrajte šta se oko vas događa; dobro je tražiti i vrebati prilike oko sebe kako ne biste slučajno propustili onu koju vam je sudbina namenila, kaže ovaj čuveni ruski astrolog.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...