ČUVENA VODITELJKA DOŽIVELA OGROMAN BLAM: Napravila skandal s Ibrahimovićem, a sad čeka bebu s čovekom kojeg SVI ISMEVAJU

Najprovokativnija voditeljka Dileta Leota doživela je neviđeni blam u emisiji uživo i pokazala međunožje!

Celebrities
21:00h Autor:
ČUVENA VODITELJKA DOŽIVELA OGROMAN BLAM: Napravila skandal s Ibrahimovićem, a sad čeka bebu s čovekom kojeg SVI ISMEVAJU
Najlepša voditeljka na svetu doživela najveći blam u karijer, Foto: Printscreen Instagram - dilettaleotta

Za neke najlepša, ali sigurno jedna od najprovokativnijih voditeljki na svetu Dileta Leota, doživela je najveći blam u dosadašnjoj karijeri! Iako je ova zanosna Italijanka u nezgodnoj situaciji otkrila više nego što bi trebalo, široki osmeh je opet sve rešio!

Šta se desilo?

Voditeljka je bila gošća u emisiji, a za vreme gostovanja uživo u program je bilo ispolivana. Iako je sve to bio deo šale, Dileta je poželela da se osveti domaćinu, te i njega da polije istom tečnošću. I, taman kada je pomislila da je stigla do osvete, karma je još jednom sustigla.

Okliznula se u visokim štiklama na pločice, pala na pod studija, a u jednom trenutku je kamera snimila i njeno međunožje, a snima je postao hit na svim društvenim mrežama.

Stižu rode

Leota je nedavno objavila je da je trudna sa bivšim golmanom Liverpula Lorisom Karijusom. Emotivni trenutak je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu uz poruku:

"Moramo da vam kažemo nešto... Ali možda ste to već znali? Eksplodiraćemo od radosti! Mi i moj stomak. Uskoro će nas biti troje", napisala je Italijanka.

Nemački čuvar mreže je trenutno član Njukasla gde je stigao kao slobodan agent nakon što mu je istekao ugovor sa Liverpulom čiji navijači ga se neće sećati po lepom. Naime, Karijus je u finalu Lige šampiona 2018. godine protiv Real Madrida napravio dva velika kiksa koja su direktno koštala "crvene" poraza.

1 / 5 Foto: Profimedia

Voditelja pre toga imala zanimljiv ljubavni život

Romansa sa jednim od najvećih turskih zavodnika Džanom Jamanom započela je ubrzo nakon što je glumac stigao u Italiju zbog snimanja serije 'Sandokan', a spojili su se preko društvenih mreža. Iako su isplivale slike u javnost na kojima su izgledali neverovatno zaljubljeni, njihova ljubavna priča je bila kratkog daha, iako se spekulisalo da su upoznali porodice partnera, kao i da se spremaju za ozbiljnije korake u vezi. Pre toga, ludo je volela i boksera Danijela Skardina.

Skandal sa Zlatanom Ibrahimovićem

Voditeljka je krajem 2020. bila u centru medijskog skandala nakon spekulacije da je provela novogodišnju noć sa oženjenim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem. Tada su snimali reklamu za fitnes firmu, a ubrzo nakon toga jahta švedskog fudbalera viđena je ispred St. Tropea, gde je boravila i Dileta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs