DILETA LEOTA I džAN JAMAN

SVI SU BRUJALI O TAJNOJ VEZI SA ZLATANOM IBRAHIMOVIĆEM, SADA JE UHVAĆENA SA TURSKIM ZAVODNIKOM: Vrući poljupci na jahti

Turska i italijanska zvezda uživa u romansi i ne skrivaju se

Celebrities
18:15h Autor:
SVI SU BRUJALI O TAJNOJ VEZI SA ZLATANOM IBRAHIMOVIĆEM, SADA JE UHVAĆENA SA TURSKIM ZAVODNIKOM: Vrući poljupci na jahti
Foto: Profimedia

Italijanska voditeljka Dileta Leota (29) koju su mediji prošle godine povezivali sa čuvenim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem,uslikana je u ljubavnom zanosu sa novim partnerom.

Reč je o poznatom turskom glumcu Džanu Jamanu (31) koji slovi za jednog od najpoznatijih turskih zavodnika.

Par je uhvaćen kako razmenjuje nežnosti na jahti u bodrumskom zalivu, a koliko je poznato par uživa u romansi već nekoliko meseci.

Kan Jaman i Dileta Leota
foto: Profimedia

Dileta je spakovala kofere i otputovala u Tursku kako bi upoznala i porodicu i prijatelje svog izabranika.

Turski glumac je navodno, pre letovanja s devojkom posetio i njen rodni grad Kataniju kako bi upoznao njene roditelje, čime je jasno stavio do znanja da je ova veza ozbiljna.

Inače, njihova romansa započela je ubrzo nakon što je Kan stigao u Italiju zbog snimanja serije 'Sandokan', a spojili su se preko društvenih mreža.

Kan Jaman i Dileta Leota
foto: Profimedia

Italijanski portali su već neko vreme pisali kako je njihova ljubav samo medijski trik, te da glume par da bi se što više pisalo o turskom glumcu u Evropi i tako promovisala njegova nova serija.

U međuvremeno vezu je potvrdilo i nekoliko neimenovanih izvora bliskih paru, a nove fotografije su potvrdile romansu.

Kan Jaman i Dileta Leota
foto: Profimedia

Da podsetimo, voditeljka je krajem 2020. bila u centru medijskog skandala nakon spekulacije da je provela novogodišnju noć sa oženjenim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem. Tada su snimali reklamu za fitnes firmu, a ubrzo nakon toga jahta švedskog fudbalera viđena je ispred St. Tropea, gde je boravila i Dileta.

'"U pet serija igrao sam lik koji se na kraju oženi. Tome su se posebno radovale moja mama i baka koje stalno ponavljaju kako se nadaju da će to zaista doživeti. Nadam se i ja. Voleo bih da jednog dana imam svoju decu i suprugu', priznao je turski zavodnik kojeg su do sada povezivali s više od 20 žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs