DŽAN JAMAN I MORAN ATIJAS

ZGODNI TURSKI ZAVODNIK JEDNU LEPOTICU ZAMENIO DRUGOM: Zbog 9 godina starije ostavio Diletu Leotu? (FOTO)


Nedavno je otkriveno da su turski glumac Džan Jaman i italijanska voditeljka Dileta Leota raskinuli, a sada su se pojavile glasine da je u sve upletena još jedna žena

Šuška se
Autor:
ZGODNI TURSKI ZAVODNIK JEDNU LEPOTICU ZAMENIO DRUGOM: Zbog 9 godina starije ostavio Diletu Leotu? (FOTO)
Foto: Profimedia

Truski glumac Džan Jaman (31), koji je privukao pažnju naše publike ulogom u seriji "Sanjalica" i kog su nedavno u Beogradu dočekale poveće grupe obožavateljki, ne prestaje da privlači pažnju svojim ljubavnim životom.

Taman nakon što su se stišale strasti nakon njegovog raskida s italijanskom voditeljkom Diletom Leotom, pročulo se da je u njegov život ušla nova lepotica ― izraelsko-američka glumica i model Moran Atijas, piše Glossy.

Navodno je Džan Jaman u septembru, tokom Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji, prilično uživao u društvu brinete rođene u Haifi, a oni su i pred kamerama razmenili poglede i osmehe koji su privukli pažnju glumčevih obožavateljki, pa su ubrzo njihove fotografije preplavile društvene mreže.

Džan Jaman
foto: Profimedia

Upravo tih dana, pojavile su se glasine da Džan i Dileta više nisu zajedno, što je vatrena Italijanka potvrdila ubrzo potom.

― Ljubav i život su nepredvidivi. Nadam se novom početku ― rekla je Leota u jednoj televizijskoj emisiji. Ipak, još uvek nema potvrde da je Jaman započeo novu ljubavnu vezu, a kamoli dok je još uvek zvanično bio s Diletom.

Moran Atijas starija je od Džana devet godina i u aprilu ove godine je proslavila 40. rođendan.

Stekla je slavu zahvaljujući ulogama u italijanskim filmovima Gas, Oggi sposi i La Terza madre, a kasnije je radila i na američkim televizijskim projektima. U svetu je još zapaženija kao model, a u taj posao je zakoračila nakon što ju je "otkrio" Roberto Kavali.

Početkom dvehiljaditih njen emotivni život našao se u centru pažnje evropske javnosti budući da je osvojila srce rumunskog fudbalera Adrijana Mutua.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs