PRELEPA

HALE BERI (55) U BOHO IZDANJU KOJE ODUZIMA DAH: Upečatljiv dezen i nakit po poslednjoj modi! (FOTO)

U Los Anđelesu je 27. put održana tradicionalno gala veče pod nazivom "Women In Hollywood", koju svake godine organizuje magazin Elle. Jedna od slavnih dama koja je u sklopu večere dobila priznanje za svoja dostignuća u filmskoj industriji bila je i Hale Beri.

Star look
Autor:
HALE BERI (55) U BOHO IZDANJU KOJE ODUZIMA DAH: Upečatljiv dezen i nakit po poslednjoj modi! (FOTO)
Foto: Profimedia

- Ne mogu da vam objasnim koliko mi znači da budem u ovoj prostoriji sa svima vama i da osećam našu ženstvenost, koja je tako opipljiva i stvarna. Gledajući vas, zahvaljujući vama, i ja sam mogla da sanjam svoje snove. Uzmimo trenutak i kako bismo zahvalili muškarcima. Svaka dobra žena iza sebe ima dobrog muškarca koji zna da je ona ta koja pokazuje put. Drage dame, sledite i dalje svoju zvezdu Severnjaču i nastavite da inspirišete žene širom sveta, rekla je Hale u svom govoru.

POKAZALA PRELEPU ĆERKU, I NENORMALAN DEKOLTE: I dalje tvrdi da su joj grudi 100 % prirodne! (FOTO)

Hale Beri
foto: Profimedia

Slavna 55-godišnjakinja na večeru je došla u društvu svog dečka, 51-godišnjeg američkog muzičara Vana Hanta.

Očekivano, Van nije mogao da skloni pogled sa svoje predivne partnerke, koja je izgledala senzacionalno u haljini boho stila. Odabrala je model brenda Dundas, iza kojeg stoji norveški dizajner Piter Dundas.

ĆERKA ANĐELINE DŽOLI U HALJINI: Mama godinama tvrdila da je Šajlo dečak zarobljen u telu devojčice?! ALI NIJE BAŠ TAKO!

Hale Beri
foto: Profimedia

Piter je karijeru započeo 1992. kao asistent Žan Pol Gotijea. Sedam godina radio je kao umetnički direktor u modnoj kući Emilio Puči, u kojoj je razvio svoju ljubav prema upečatljivim dezenima i bojama.

Efektna i upečatljiva bila je i haljina koju je nosila Hale, a iskombinovala ju je s neutralnim crnim štiklama. Boho utisak dodatno je pojačao raznovrsni nakit kojim je Hale nadopunila svoje izdanje.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs