Salma Hajek

POKAZALA PRELEPU ĆERKU, I NENORMALAN DEKOLTE: I dalje tvrdi da su joj grudi 100 % prirodne! (FOTO)

Njene tvrdnje mnogima su smešne, jer kada vidite njen dekolte, teško je uopšte pomisliti da tolike grudi mogu biti prirodne

Star look
Autor:
POKAZALA PRELEPU ĆERKU, I NENORMALAN DEKOLTE: I dalje tvrdi da su joj grudi 100 % prirodne! (FOTO)
Foto: Profimedia

Čuvena meksička glumica Salma Hajek sinoć je prisustvovala premijeri filma Eternals, a na crveni tepih odlučila je da povede i svoju ćerku Valentinu Palomu Pino.

Na crvenom tepihu u Los Anđelesu slavna Meksikanka pojavila se u elegantnoj crnoj haljini do poda, čiju monotoniju je ublažila žuta postava, a ceo stajling zaokružila je vrtoglavim metalik cipelama u zlatnoj boji.

Salma Hajek
foto: Profimedia

Ipak, ono što je privuklo najviše pažnje svakako je Salmin dekolte, koji mnogi nazivaju "nenormalno velikim".

Naime, pored šlica koji seže do pola butine, haljina ima i prilično dubok dekolte, koji je Salmino bujno poprsje stavio u prvi plan.

Salma Hajek
foto: Profimedia

Dodatnu pažnju na svoje grudi privukla je i odabravši upečatljivu dvorednu ogrlicu.

Iako je ovo jedan od uobičajenih stajlinga Salme Hajek, mnogima je Salmin dekolte degutantan, dok su njene tvrdnje kako su joj grudi 100 % prirodne, jednostavno smešne.

Salma Hajek
foto: Profimedia

Mnogi su komentarisali i kako je Salma trebalo da se obuče "pristojnije" kako bi malo pažnje ukrala i njena ćerka Valentina Paloma (14), koju je dobila u braku sa suprugom Fransoom Anrijem Pinoom, francuskim biznismenom kojem se na večnu ljubav zaklela 2009. godine.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs