šok

ELEKTRA ELIT, NAŠA TRANSRODNA PEVAČICA SE UDALA: Evo kako izgleda njen muž! (FOTO)

Nekada muškarac, otac dvoje dece, a danas transrodna pevačica, Elektra Elit se udala

Celebrities
Autor:
Foto: Printscreen/youtube/mondo portal

Transrodna pevačica Elektra Elit juče je sudbonosno DA, rekla biznismenu i sportisti Nenadu Vujanoviću.

Glamurozno venčanje sa 200 zvanica održalo se u Mostaru, a fotografije je ponosna pevačica podelila na Instagramu.

Electra Elite je švajcarska transrodna pevačica srpskog porekla. Široj publici postala je poznata nakon saradnje sa Angellinom sa kojom je septembra 2020. godine objavila pesmu „Lepa sam”, kao i po singlu „Bebe bebe”. Svoju popularnost je učvrstila nakon priznanja da je transrodna osoba i da se već trinaest godina bavi prostitucijom u Švajcarskoj.

Elite Electra je rođena i odrasla u Kninu u Lici. U Beogradu je završila Četvrtu beogradsku gimnaziju, a potom i Višu hotelijersku školu. Već se početkom 21. veka preselila u Švajcarsku, gde je nastavila svoje obrazovanje i završila medicinu, odsek za bolesti zavisnosti, drogu i alkohol. U Švajcarskoj je potom sedam godina radila u struci. Bila je u braku sa bivšom suprugom, sa kojom ima dvoje dece — ćerku Divu koju je dobila 2001. godine i sina Oskara koga je dobila 2005. godine. Deca su rođena i odrasla u Švajcarskoj, gde su pohađali školu, ali su uporedo učili i srpski jezik.

Electra se 2007. godine razvela od supruge i odlučila da promeni pol. Za tu odluku je imala potpunu podršku kako svoje supruge i sina i ćerke, tako i podršku majke i brata. Iako Srbija pruža podršku osobama koje menjaju pol, tranzicija je zahtevan proces, pogotovo finansijski. Država pruža i finansijsku podršku osobama koje vrše tranziciju, s tim što tu kasnije postoje dodatni troškovi usavršavanja tranzicije, tako da je celokupan proces izuzetno zahtevan i naporan. Pored toga, da bi se obavila tranzicija, kako u Srbiji tako i bilo gde u svetu, potrebno je odraditi čitav niz psiholoških testova. Sa druge strane, postoje i privatne klinike koje takve usluge pružaju bez bilo kakvih preduslova i samo uz finansijsku nadoknadu, u kojima je Elektra uradila sve potrebne operacije.

Sa bivšom suprugom je i dan danas u sjajnim odnosima i gotovo svakodnevno se čuju. Po njenim navodima, ona joj je najbolja drugarica, a Electra joj često daje savete u vezi sa momcima pošto u tome ima više iskustva od nje.

Pored posla u medicini i sasvim dobrog standarda života, Electra je 2007. godine započela vezu sa manekenom iz Španije koji ju je uveo u prostituciju. Iako je, kako navodi, po prirodi familijarna osoba, u celu priču sa prostitucijom je ušla trezne glave i svojom odlukom. Prostitucijom je počela da se bavi u Švajcarskoj, pošto je u toj zemlji ovo zanimanje legalno i prostitutke čak dobijaju pomoć i novac od fondacija i razne druge donacije.

Njene mušterije su gotovo isključivo hetero i oženjeni muškarci, i to oni koji već imaju devojke i žene, pošto homoseksulaci retko kada dolaze kod transrodnih osoba. Razlog zbog toga jeste što su transrodne prostitutke ranije bile muškarci i razmišljaju kao muškarci, tako da znaju šta je klijentu potrebno i kako da zadovolje njegove potrebe. Svoje usluge naplaćuje između 300 i 500 franaka, u zavisnosti od toga kakve fantazije imaju njene mušterije. Ipak, ponekad se desi da mušterije imaju specijalne zahteve, tako da noć sa ovom pevačicom može da košta znatno više, a kako navodi, najviše koliko je zaradila za veče bilo je i do 20.000 evra, piše biografija.org

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...