Niki de Džager

SVE TAJNE IZ ŽIVOTA VODITELJKE EUROSONGA: Rodila se kao dečak, sa 19 postala žena! 2018. preživela neopisivu tragediju!

Dobijala je pretnje da će medijima biti otkrivene sve njene tajne, pa je odlučila da to sama uradi u 17-minutnom videu

Vip priča
Autor:
SVE TAJNE IZ ŽIVOTA VODITELJKE EUROSONGA: Rodila se kao dečak, sa 19 postala žena! 2018. preživela neopisivu tragediju!
Foto: Profimedia

Popularna holandska šminkerka Niki de Džager, poznatija kao Niki Tutorials, okušala se u voditeljskoj ulozi na sinoćnjem Eurosongu.

Ova 27-godišnjakinja visoka 190 centimetara slavna je jutjuberka koju prati više od 13 miliona ljudi. Početkom prošle godine sve je šokirala kada je otkrila da se rodila kao muškarac i kako godinama živi kao transrodna osoba.

Svoje iskustvo je podelila u 17-minutnom videu pod nazivom I'm Coming Out (Izlazim).

"Danas ću s vama podeliti nešto što sam oduvek htela, ali pod mojim okolnostima. Čini se da mi je ta prilika bila oduzeta, zato vraćam svoju moć. Nova je 2020. i želim započeti ovu godinu s istinom. Ne mogu verovati da ovo govorim. Rodila sam se u pogrešnom telu", započela je Niki u videu koji je dosad pogledalo gotovo 37 miliona ljudi.

"Snimati ovaj video s jedne strane je zastrašujući, a opet tako oslobađajući osećaj. Da, ja sam transrodna osoba, ali na kraju dana ja sam samo ja, kao što ste i vi - vi. Svi mi trebamo živeti sopstvene živote bez ikakvih restrikcija. Ovime želim da inspirišem sve male Niki širom sveta da učine isto, da žive živote onako kako to i zaslužuju. Vodim svoje bitke svaki dan i znam da vas ima. Ovaj nas svet treba! Trebamo da čujemo i razumemo jedni druge. Bez obzira na težinu, boju kose, kože...", nastavila je.

"Oduvek sam se igrala lutkicama, zanimala me je šminka i haljine. Moja mama je rekla da ću bili gej ili će se nešto drugo dogoditi. Oduvek me je podržavala, na čemu sam joj zahvalna. Sa samo sedam godina počela sam da nosim isključivo žensku odeću, učitelji u školi su me shvatali, a deca kao deca, neki su bili zbunjeni", prisetila se Niki.

"Kad sam imala 14 godina krenula sam s hormonalnom terapijom. U 19. godini proces tranzicije je bio gotov i napokon sam postala žena", otkrila je Niki i dodala da joj je neko pretio kako će sve otkriti medijima, stoga je odlučila da skupi hrabrost i sama sve prizna u videu.

Niki je u vezi s 26-godišnjim Dilanom, a u februaru ove godine su se i verili.

Čuvena Niki je 2018. godina preživela veliku tragediju. Njen deset godina mlađi polubrat Mikai je 2017. godine oboleo od raka limfnih žlezda. Tada je imao samo 13 godina. Godinu dana kasnije je preminuo.

"Najveći moj heroju, sada možeš konačno da se odmoriš", napisala je tada Niki uz fotografiju sa bratom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs