ŽIVOT JE NIJE MAZIO

ZVEZDA SERIJE OČAJNE DOMAĆICE DOŽIVELA SUDBINU GORU OD PAKLA: Nakon smrti supruga, nesreće su samo nastavile da se nižu!

Proslavila se ulogom u seriji "Očajne domaćice" i za kratko vreme postala mnogima omiljena glumica. Dok joj se svet divio, ona je prolazila kroz staršne periode u životu, ali osmeh nikad nije skidala sa lica

Vip priča
11:02h Autor:
Foto: Profimedia

Glumica Marša Kros se udala za Toma Mahonija, a pomoću veštačke oplodnje dobila je ćerke u 45. godini.

Pre toga je bila 8 godina u vezi sa tragičnim krajem. Naime, Marša je bila u vezi sa 25 godina starijim Ričardom Džordanom, koji je preminuo 1993. Imao je tumor na mozgu, a glumica je teško podnela ovu tragediju, piše Glossy.rs

Marša je otkrila pre dve godine godine da se i sama bori sa karcinomom, i to anusnog kanala. Kad je pobedila bolest, bez dlake na jeziku je progovorila o tome:

"Znam da postoje ljudi koje je sramota. Ali — čega? Pa, imaš rak! Nisi učinio ništa loše samo zato što si ga dobio u svom anusu. Mislim, stvarno, imaš većih problema od srama", rekla je Marša, koju su nakon dijagnoze čekali mučni dani — dve nedelje hemoterapije i šest nedelja zračenja.

Njenom sadašnjem suprugu 2009. godine je dijagnostikovan rak grla, a glumica je ispričala da život više ceni otkako su se oboje izborili sa bolešću. Doktor joj je rekaoda su Maršin i rak njenog supruga verovatno povezani.

Danas Marša ima za cilj da podstakne ljude da se edukuju o ovoj bolesti.

"Anus, anus, anus! Samo se moraš naviknuti da ti se rak nalazi baš tamo", rekla je Marša. Bilo joj je važno da prihvati to mesto na telu kako bi joj pregledi postali što normalniji i kako joj ne bi bilo neugodno da pita doktora sve što je zanima.

"Osećam se normalno, iako se radi o malo drukčijoj vrsti normalnosti na koju sam navikla pre raka. Nikad više neću svoje telo uzimati zdravo za gotovo i zahvalna sam mu na svemu za što je sposobno."

Glumica se godinam borila i da ostane u drugom stanju, a o tome je otvoreno govorila više puta. "Svima ženama koje se nađu u ovakvoj situaciji želim da poručim da nikad ne odustaju od svoje borbe, jer se čuda zaista dešavaju".

Marša je danas majka dvoje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...