5 TIPOVA ŽENA KOJE MUŠKARCI NA KRAJU - UVEK PREVARE: One su osuđene da pate doveka

Stručnjaci za brak i veze tvrde da postoji 5 tipova žena koje će muž na kraju uvek prevariti

Ljubav
Autor:
5 TIPOVA ŽENA KOJE MUŠKARCI NA KRAJU - UVEK PREVARE: One su osuđene da pate doveka
5 tipova žena koje muškarci na kraju uvek prevare, Foto: Shutterstock

Preljuba je postala toliko "normalna" stvar da kod posmatrača ne izaziva čak ni čuđenje. "Muž prevario ženu" ili "Žena prevarila muža" više nisu vesti koje su nove, to je priča koja je stara vekovima. Međutim, ovakve priče zabole kada se lično dožive.

Stručnjaci za brak i veze tvrde da postoji 5 tipova žena koje će muž na kraju uvek prevariti, jer jednostavno neće videti drugi izlaz iz braka:

1. Ljubomorne žene

Prekomerna ljubomora kod muškaraca izaziva misli o izdaju. Oni zbog toga nehotice počinju da gledaju druge žene, upravo jer im vlastita supruga stalno skreće pažnju na njih.

Žena, ljubomora, par
foto: Shutterstock

2. Žena žrtva

Muškarci ne vole ovaj tip žene. Oni će takvu ženu rado prevariti jer u njihovoj glavi nije strašno ako dotična žena opet bude žrtva, uostalom, ta uloga joj odlično pristaje.

3. Žena koja oprašta prevaru

Ako ste mu jednom oprostile, on će ponovo da vas prevari.

4. Ženu slepu za partnerov flert i merkanje žena

Stručnjaci i dalje veruju da ne postoji prijateljstvo između muškaraca i žena. Ako vaš muškarac merka druge žene, ne žmurite pred tom činjenicom. Delujte.

5. Zle žene

Šarm žene leži u njenom osmehu, sposobnosti da uživa u uspehu i podržava uspeh svog muškarca. Ako ga stalno kritikujete i negirate njegove sposobnosti, okrenuće se i otići od vas.

A kako izgleda kada muškarac sumnja u ženu i šta sve može da se desi u tom slučaju, gledajte u novoj epizodi serije "Prsten sudbine" koja se emituje na Kurir televiziji svakog radnog dana u dva termina 15h i 22h.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs