OVAKO IZGLEDA NAJNESKLADNIJI LJUBAVNI PAR IKADA: Kad ih vide zajedno svi se pitaju kako im je BRAK opstao 16 godina

Ako ste se pitali kako izgleda najneskladniji bračni par ali u isto vreme i najuspešniji, Rod i Peni će vam dati odgovor.

Ljubav
11:58h Autor:
OVAKO IZGLEDA NAJNESKLADNIJI LJUBAVNI PAR IKADA: Kad ih vide zajedno svi se pitaju kako im je BRAK opstao 16 godina
Kako izgleda najneskladniji par, Foto: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Supruga čuvenog muzičara Roda Stjuarta, Peni Lanaster snimljena je kako uživa na plaži u Sidneju, a svojim samopouzdanjem oduševila je javnost. Uprkos činjenici da je uveliko ušla u 6. deceniju, Peni je pokazala da izgleda fenomenalno, te da ne obraća pažnju na nesavršenosti.

Koliko samopouzdanja ova žena ima pokazuje i činjenica da ne obraća pažnju na negativne komentare koje redovno dobija kada se sa mužem pojavi u javnosti. Naime, mnogi komentarišu da su veoma neskladni kao par, budući da je ona dosta viša od njega.

Peni Lankaster
Peni Lankasterfoto: Mega / The Mega Agency / Profimedia

Od samog početka njihove veze, mnogi nisu verovali da će ovaj par opstati. Međutim, uprkos poteškoćama, uspeli su da održe svoj brak. Njih dvoje su se venčali 2007. godine, a uprkos tome što to Stjuartu nije bio prvi brak, ispoštvovao je tradciju i protokol koji je nekada bio neizostavan.

Peni Lankaster
Peni Lankasterfoto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Naime, on je zatražio Peninu ruku od njenog oca, a tek nakon što je dobio blagoslov od njega, rešio je da zaprosi svoju dragu. Pred izabranicu svog srca kleknuo je u restoranu Jules Verne, na drugoj platformi Ajfelovog tornja. Inače, Peni je 25 godina mlađa od Stjuarta, a to je samo jedna u nizu od stvari koje im se spočitavaju.

Rod Stjuart i Peni Lankaster
Rod Stjuart i Peni Lankasterfoto: Profimedia

Drugog sina, Ejdena, rođenog u februaru 2008. godine, dugo su čekali.

- Kada mi je Peni javila da je trudna, bio sam u Moskvi. Počeo sam da plačem od sreće, kao i ona. Velika je radost i beskrajan izvor čuđenja to što su mi se te stvari uopšte i dogodile - iskren je pevač koji se izgleda napokon smirio.

1 / 7 Foto: Profimedia

- U jednom razdoblju moj ljubavni život ličio je na autobusku stanicu. Jedna dama bi se iskrcala, a samo nekoliko sekundi nakon njenog odlaska ušla bi druga. U doba grupe Faces, devojke su se bacale na nas. Sve to je bilo toliko preterano, da nam se seks u jednom trenutku prilično zgadio. Bilo mi je dosta svega, želeo sam da se zaljubim - priznaje Rod koji je, kako tvrdi, ostao u dobrim odnosima sa svim svojim bivšim devojkama, osim sa Brit koja ga i dalje mrzi.

Par se povukao iz javnosti, a trude se da što više vremena provode zajedno i da uživaju u porodičnoj idili.

Ovaj par dokaz je da granice ne postoje, te da razlike bilo kakve vrste njima ne predstavljaju nikakav problem. Na taj način dokazali su svima da je ljubav iznad svega.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs