IZBEGLI SU GREŠKU KOJU SKORO SVI PAROVI PRAVE I OPSTALI ZAJEDNO 20 GODINA: Teniserka je rodila 3 dece i postala DOMAĆICA

Mnogi se pitaju kako je brak Enrike Iglesijasa opstao 20 godina, a evo u čemu se krije tajna uspešne ljubavi.

Ljubav
12:17h Autor:
IZBEGLI SU GREŠKU KOJU SKORO SVI PAROVI PRAVE I OPSTALI ZAJEDNO 20 GODINA: Teniserka je rodila 3 dece i postala DOMAĆICA
Kako je brak Enrike Iglesijasa opstao 20 godina, Foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Zlatni ljubavni holivudski par ostavio je javnost pod utiskom svojom čudnom i zanimljivom ljubavnom pričom. Svaka ljubav lepa je na svoj način i svaka ima svoju priču po kojoj je autentična.

Donosimo vam još jednu ljubavnu priču koja je prošla kroz razne faze, a koja traje više od 2 decenije. Glavni likovi su veliki zavodnik Enrike Iglesijas i njegova voljena Ana Kurnjikova.

Enrike Iglesijas
foto: Profimedia

Moglo bi se reći da je njihova ljubav na neki način bila sudbonosna, a evo i zašto. Enrike je rođen u Madridu, 1975. godine, dok je Ana bila udaljena više od 4 hiljade kilometara od njega. Međutim, sudbina je umešalas prste, budući da su se oboje sjatili u Sjedinjene Države gde su se upoznali, a potom i zavoleli.

Dok je Iglesijas gradio uspešnu muzičku karijeru, Ana je u Ameriku stigla zahvaljujući stipendiji za studiranje na prestižnoj IMG Academy za sportiste. Do kraja 1995. oboje su gradili uspješne karijere, svako u svojoj disciplini, koje će donositi mnoge nagrade i trijumfe.

Enrike Iglesijas
foto: Profimedia

Kako ih je jedna pesma zauvek spojila?

Godine 2001. par se upoznao povodom snimanja spota za njegovu pesmu "Escape", iako su ih paparaci snimili zajedno tek godinu dana kasnije. U tom spotu, Ana glumi devojku u koju je on zaljubljen i na kraju postaju par. Hemija između njih dvoje bila je više nego očigledna, a njih dvoje su od tada u vezi. Često se, tokom godina, provlačilo pitanje da li su u vezi ili braku, da li su zajedno ili su raskidali i mirili se.

Enrike Iglesijas, Ana Kurnjikova
foto: Profimedia

Tokom leta 2007. godine, mediji su preneli vest o njihovom raskidu, a sam Iglesijas je rekao da su bili venčani i da su se razveli. Kasnije je u intervjuima rekao da je to bila samo šala, da su oni i dalje zajedno. Svetski mediji su 2010. godine objavili da se par tajno venčao, ali ni to nikada nije ni potvrđeno ni demantovano. Par se nikada nije oglasio i delić njihovog života može da se oseti samo kroz fotografije koje objave na Instagramu.

Kao što već godinama žive u tajnosti, tako su "niotkuda" postali roditelji. Ana i Enrike Iglesijas dobili su blizance, što je - malo je reći - šokiralo kompletnu svetsku javnost jer niko nije ni slutio da je Ana trudna. Vest da je u bolnici u Majamiju u decembru 2017. godine rodila sina Nikolasa i kćerku Lusi bila je iznenađenje za sve.

Rođenje ćerkice u februaru 2020. godine delimično je pokvario Enrikeov brat Hulio, koji se prilikom gostovanja u jednoj TV emisiji pohvalio da je postao stric, potvrdio da su Ana i Enrike dobili treće dete, ali nije hteo da otkrije ni pol deteta.

Pre nego što se zaljubila u Enrikea Iglesijasa, Ana je imala zapaženu tenisku karijeru. Prozvali su je "najlepša teniserka koja nikad nije osvojila nijedan turnir". Bila je večito druga, čak i u izborima za najseksi sportistkinju sveta, gde ju je redovno pobeđivala naša Ana Ivanović. Ipak, sve to nije smetalo Ani da od tenisa zaradi nešto više od tri i po miliona dolara, a od marketinga - pedeset miliona.

1 / 6 Foto: Profimedia

"Kao i svaki drugi par, i mi smo imali uspone i padove. Nije bilo uvek sve savršeno. Ali, na neki način i jeste savršeno", rekao je u jednom od retkih intervjua Enrike.

Iglesijas, koji je prodao više od 170 miliona albuma širom sveta, i dalje je najprodavaniji muzičar iz Španije ikada. Sin je čuvenog Hulija Iglesijasa, koji navodno, nikada nije upoznao Anu. Bar ne za javnost. Jedan od razloga zbog kojeg par toliko drži do privatnosti, možda leži u detalju iz Enrikeovog detinjstva. Naime, dugo se pisalo da se pevač odrekao oca koji je navodno spavao sa preko 3.000 žena.

Mnogi današnji parovi imaju potrebu da svoju ljubavnu vezu izlažu društvenim mrežama, trudeći se da plasiraju što bolju sliku o svom odnosu. Međutim, često se dešava da je to samo paravan.

Enrike i Ana svoju ljubav drže daleko od počiju javnosti, te je možda u tome ključ njihove uspešne u dugoročne veze.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs