DA BI SPASIO BRAK ODREKAO SE ULOGE KOJA MU JE DONELA SLAVU: Bivša ga optužila za zlostavljanje, a onda je upoznao NJU

Čuveni doktor Derek Šepard iz serije "Uvod u anatomiju", mapustio je seriju da bi spasio svoj brak koji je bio pred rauvodom.

Ljubav
10:09h Autor:
DA BI SPASIO BRAK ODREKAO SE ULOGE KOJA MU JE DONELA SLAVU: Bivša ga optužila za zlostavljanje, a onda je upoznao NJU
Slavni glumac odrekao se karijere da bi spasio brak, Foto: Agostino Fabio/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zvezda serije "Uvod u Anatomiju", Patrik Dempsi, 11 sezona bio je jedan od najpoznatijih lekara na svetu, ali je 2015. godine ostavio iza sebe ulogu dr Dereka Šeparda i slomio srca hiljadama gledalaca.

Ono što ljudi tada nisu znali je da je Patrik ovu odluku doneo iz ljubavi. Njegov posao je zauzeo veliki deo njegovog života, a jedini način da vrati svoju ženu, Džilijan Fink, bio je da sredi svoje prioritete i stavi svoju porodicu na prvo mesto.

Patrik Dempsi zbog ljubavi je odustao od serije
Patrik Dempsi zbog ljubavi je odustao od serije foto: Reuters

Patrik i Džilijan su izgladili stvari, prekinuli razvod i, 23 godine kasnije, i dalje su zajedno.

Naime, njegova supruga predala je papire za razvod još 2014. godine ali oni su ipak odlučili da braku daju još jednu šansu.

Tajna je u dobroj komunikaciji i puno se*sa – otkrio je glumac jednom prilikom.

Javnosti nije bilo poznato koji je bio razlog za pokretanje razvoda, a nagađalo se da su provodili premalo vremena zajedno, zbog njegovih obaveza.

Ipak, ceo svet su iznenadili kada su objavili da su rešili da svom braku daju još jednu šansu. Par inače ima troje dece: ćerku Talulu i blizance Darbija i Salivana.

Oboje smo se jako trudili i bili koncentrisani da spasimo naš brak. Najvažnije je ne odustati – rekao je Dempsi svojevremeno.

Podsetimo, Patrik se nedavno našao u središtu skandala kada su se u medijima pojavile izjave njegovih kolega sa seta da je na snimanju bio izuzetno neprijatan i da su zbog njega mnogi glumci trpeli torturu.

Patrik je navodno terorisao kolege na setu
Patrik je navodno terorisao kolege na setu foto: Profimedia

Bivši izvršni producent Džejms D. Pariot rekao je da je Dempsi "terorisao sve". "Neki članovi glumačke ekipe imali su sve vrste mentalnih problema. Imao je takvo držanje na setu i znao je kako da zaustavi produkciju i zaplaši ljude", objasnio je.

Međutim, sve ovo bilo je samo vrh ledenog brega, jer Patrik nije bio ništa bolji ni kada je reč o privatnom životu. Tako je njegova bivša supruga, Roki Parker, svojevremeno izašla u javnost i iznela šta joj je sve radio iza zatvorenih vrata.

"Dok smo bili na setu njegovog filma "Can't Buy Me Love", pretukao me je jer je, kako je rekao, hteo da sazna kakav je osećaj pretući ženu. Bolujem sad od artritisa u ruci na kojoj mi je tada slomio prst. Gurnuo me je u kombi i zatvorio vrata preko mog prsta", ispričala je Roki 1994. na sudu kada su se razvodili.

Roki i Dempsi bili su u braku od 1987. do 1994. godine, a tek nakon razlaza para saznalo se za mračnu istinu o njihovom odnosu. Iako je tužbu za nasilje povukla u jednom trenutku, priznala je da je redovno išla kod psihijatra samo da bi mogla da funkcioniše sa njim.

"Redovno sam odlazila kod psihijatra dok sam bila u braku i pila sam antidepresive i druge lekove kako bih mogla da funkcionišem", izjavila je. Roki je inače preminula 2017. od raka pluća.

Glumac je nakon toga na sve načine pokušavao da se ova priča zataška. No, priče o terorisanju kolega na setu samo su otkopale stare tajne. A s obzirom da glumac dobija uloge samo u "sapunicama" i "light" filmovima, čini se da producenti i režiseri ne žele više da riskiraju, te su vrata A-liste za njega, kako se čini, ipak zatvorena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs